Nova Tarifa 2021 Samsung Climate per a solucions clima

Samsung Climate Solutions presenta la seva nova Tarifa 2021

SINF 210026 KEY Encap

 

Samsung Air Conditioner presenta la seva nova Tarifa de preus per a aquest any 2021, que inclou una àmplia gamma de productes de climatització a la gamma domèstica, Semi Industrial, Free Joint Multi, DVM i EHS.

Aquest any, cal destacar entre les seves pàgines grans innovacions com el WindFree ™ Pure 1.0 de la nova gamma domèstica que incorpora un innovador filtre electrostàtic que purifica l'aire aportant un major confort i millorant la qualitat de l'aire. A més, altres de les grans novetats són els nous panells de purificació, així com els innovadors sistemes d'elevació automàtica aplicats per al Cassette de 4 vies WindFree ™ i el Cassette 360.

WindFree ™ Pure

En primer lloc, el nou climatitzador WindFree ™ Pure 1.0 per a muntatge en paret és la novetat més recent de Samsung per millorar la qualitat de l'aire interior a la llar. Entre les seves principals novetats, incorpora un filtre PM1.0 per purificar l'aire, la tecnologia de climatització exclusiva WindFree ™, la funcionalitat Freeze Wash i altres funcions intel·ligents que permeten una climatització còmoda i, a el mateix temps, un aire més net a les llars .

filtre PM1.0

El filtre PM1.0 funciona com un purificador d'aire i pot filtrar partícules de pols de fins a 0,3 micres / micres i esterilitzar determinats tipus de bacteris gràcies a un carregador electrostàtic. A més, la qualitat de l'aire interior es pot controlar contínuament gràcies a l'app SmartThings. A més, i fins i tot quan la unitat està apagada, el sensor de pols registra la qualitat de l'aire a l'habitació a cada moment. Quan la contaminació de l'aire arriba a un nivell «deficient» o «molt deficient», s'envia una notificació. Amb l'app SmartThings, l'usuari pot respondre a la informació activant a distància la manera de purificació d'aire.

El filtre PM1.0 es carrega i recull pols i certs tipus de bacteris. Genera ions negatius que apliquen una càrrega negativa a les partícules de pols i bacteris sotmeses a assaig, de manera que s'adhereixen fermament a l'elèctrode de terra a causa de la força electrostàtica de el col·lector. El filtre PM1.0 es pot rentar i reutilitzar, el que ofereix als usuaris l'avantatge de gaudir d'un aire més net mentre estalvien en la despesa de manteniment addicional que suposaria el canvi de filtre.

Samsung pretén seguir innovant i instrueix als seus partners per ajudar a millorar el confort de la climatització i el benestar en interiors. Per posar exemples concrets: els models de Samsung 360 Cassette, Cassette de 4 vies WindFreeTM i Cassette d'1 via WindFreeTM, es poden equipar fàcilment amb el panell de purificació d'aire, format per diversos filtres, per contribuir a mantenir el nivell de la concentració de PM (Material particulat). El model Cassette d'1 via WindFree ™ compta amb un tercer filtre, anomenat filtre de desodorització, que filtra les olors desagradables.

Panells d'elevació automàtica

Juntament amb el panell de purificació d'aire, Samsung anuncia també el llançament de el panell d'elevació automàtica per al Cassette de 4 vies WindFree ™ i el Cassette 360. El panell d'elevació automàtica permet accedir a el filtre de pols de la unitat de climatització amb només prémer un botó a distància per baixar el panell automàticament a el nivell de terra. D'aquesta manera, ja no caldrà utilitzar una escala per netejar el filtre de pols, fent que l'accés a l'filtre per a la seva neteja sigui més fàcil i segur per a usuaris i instal·ladors.

El compromís de Samsung Air Conditioner és seguir oferint, any rere any, solucions innovadores que s'adapten a les teves necessitats, amb la millor gamma de productes per a aigua sanitària, calefacció i climatització de tot el sector.

Per a més informació, consulteu amb el seu comercial Samsung Climate Solutions.