Nova generació de calderes Viessmann, nou disseny, Wifi integrat i H2 Ready

Nova generació de calderes Viessmann, nou disseny, Wifi integrat i H2 Ready

 SINF 210082 viessmann ENCAP

El llançament de la nova generació de calderes murals de condensació a gas Vitodens 100-W, Vitodens 111-W i Vitodens 200-W suposa un gran salt en l'oferta d'equips domèstics preparats per al futur.

 
L'actualització d'aquests equips inclou novetats de gran rellevància que permeten un millor control dels sistemes de calefacció i aigua calenta, millor disseny, més qualitat, eficiència, estalvi i un major respecte pel medi ambient. Tot com sempre sota la garantia de tranquil·litat que suposa adquirir un equip Viessmann.
 
Coneix tots els avantatges
 
Connectivitat
Els equips compten amb comunicació wifi integrada, per la qual cosa no es necessitarà adquirir cap altre tipus de dispositiu per a poder controlar la caldera des del telèfon intel·ligent amb l'app gratuïta ViCare. A més, els equips compten amb radiofreqüència de baixa potència, la qual cosa permet la connectivitat amb protocols tipus Zigbee, d'ús molt estès en aquest moment per a la domòtica de les llars.
 
Control senzill
Pantalla tàctil per a poder controlar de forma molt senzilla i intuïtiva la caldera. A més, com citem en l'epígraf anterior, és encara més senzill controlar-la a través de l'app gratuïta ViCare.
 
Espectacular dissenyo
Disseny renovat, molt més modern, i molt compacte. La xapa ultraplegada fa que des de fora s'apreciï una terminació tipus diamant, molt més esvelta i sòlida, amb unions gairebé invisibles. Quant a la textura, veiem un acabat Vitopearl amb un granallado molt fi en color blanc mat i pantalla tàctil molt elegant amb efecte Black-panell que afegeix una lluentor de cristall al frontal de l'equip.
 
Qualitat, eficiència i estalvi
La caldera té uns elements centrals de funcionament d'extraordinària qualitat, destacant:
 
Un bescanviador de calor Inox-radial molt resistent a la corrosió fabricat en acer inoxidable de la màxima qualitat amb efecte autoneteja. Estem tan segurs de la seva qualitat i durabilitat que oferim 10 anys de garantia (consultar condicions).
 
Un cremador MatriX-Plus dissenyat per a obtenir la màxima eficiència, reduir al màxim les emissions, tenir una gran durabilitat i ser molt silenciós.
 
Sistema Lambda Pro per a complementar la labor del cremador gestionant la combustió de manera automàtica i reduint encara més les emissions i el nivell sonor.
 
H2 Ready: Funcionen amb el combustible del futur
Les noves calderes Vitodens 100/111/200-W ja estan perfectament preparades i homologades per a treballar amb una mescla de fins a un 20% d'hidrogen, el combustible del futur, ja que és 100% net, no produeix emissions.
 
L'impuls d'equips adaptats per a aquest combustible verd és un dels nostres pilars de futur.
 
Sempre sota control amb ViCare
L'aplicació gratuïta ViCare també s'actualitza per a fer-se compatible amb els nostres nous equips. Com sempre ofereix avantatges quant a estalvi, confort, seguretat i fins i tot millora la garantia dels nostres equips a 5 anys (consultar condicions). L'aplicació es pot descarregar gratuïtament tant per a iOS com per a Android.
 
Com a novetat estem llançant els nostres nous components ViCare Smart Climate que doten de més sentits a l'App millorant encara més el control sobre la calefacció i l'aigua calenta. Destaquen els termòstats de radiador ViCare, que permeten ajustar des de l'app la temperatura desitjada en cada habitació de manera individual. Quants més radiadors s'equipin amb els termòstats intel·ligents, més control es podrà tenir sobre la temperatura en cada estada.
 
També són molt destacables els termòstats de sòl radiant ViCare. Aquest component és homòleg al termòstat de radiador. Permet controlar la temperatura de cada estada de manera individualitzada des de l'app ViCare per a aquelles construccions que disposin de sòl radiant.
 
Abril 2021

SINF 210082 viessmann NOTIS