Plasma Quad Connect,l'ùltim de Mitsubishi, amb filtre Plasma Quad que inhibeix el 99,8% del SAR-CoV2 

Plasma Quad Connect, el nou accesori de Mitsubishi Electric, amb filtre Plasma Quad que inhibeix el 99,8% del SAR-CoV-2 (*)

SINF 210083 mitsubishi ENCAP

 

• Plasma Quad Connect és l'accessori disponible per a tota la gamma d'equips domèstic i comercial amb filtre Plasma Quad.
 
• Plasma Quad és l'únic sistema de filtrat per a equips d'Aire condicionat els resultats del qual han estat avalats per la Societat Espanyola de Alergología i Immunologia Clínica (SEAIC). 
 
 
Madrid, 21 d'abril de 2021.Mitsubishi Electric, marca líder del sector de climatització, ha fet un pas de gegant per a millorar la Qualitat d'Aire Interior de la mà de Plasma Quad Connect, l'accessori amb tecnologia de filtrat Plasma Quad que inhibeix el 99,8% del SARS-CoV-2 , en 6 hores, i segons els tests realitzats pel Microbial Testing Laboratory del Kobe Testing Center (Japan Textile Products Quality and Technology Center). 
 
La tecnologia de filtrat Plasma Quad de Mitsubishi Electric funciona com una cortina elèctrica: captura partícules microscòpiques suspeses en l'aire i, mitjançant un procés de descàrrega elèctrica neutralitza l'activitat dels possibles patògens. Aquest mètode de filtrat permet capturar partícules fins a 30 vegades més petites que el gruix d'un cabell humà.
 
A més, les proves realitzades han demostrat que:
• Neutralitza el 99% de bacteris, virus i floridura en l'ambient
• Elimina el 98% d'elements al·lergògens com el pol·len; 
• Captura el 99,7% d'àcars i pols i el 99% de les partícules en suspensió de menys de 2,5 micres (PM2,5)
• Elimina males olors, com el tabac. 
 
La tecnologia de filtrat d'alta eficàcia de Plasma Quad és l'única que ha estat avalada al nostre país per la Societat Espanyola de Alergología i Immunologia Clínica (SEAIC) ja que redueixen fins al 97% l'exposició a partícules al·lergògenes, virus i bacteris el que pot contribuir a millorar els símptomes d'al·lèrgies
 
Missatge al qual s'ha sumat el prestigiós divulgador científic Mario Picazo, que destaca la importància de la Qualitat d'Aire en espais interiors, subratllant entre altres, la millora del sistema immunològic, dels símptomes de l'al·lèrgia, així com del descans i l'estat d'ànim, per al que és imprescindible un ambient saludable.
 
Amb aquest nou accessori, Plasma Quad es podrà utilitzar en tots els equips d'aire condicionat de Mitsubishi Electric de gamma domèstic, conductes i cassete, tant nous (de nova instal·lació) com per a aquells models de la signatura amb una antiguitat inferior a 10 anys.
 
Consultar més informació aquí

SINF 210083 mitsubishi NOTIS