El SAI Keor Compact és un sistema d'alimentació ininterrompuda trifàsic en línia doble conversió.

 Keor Compact, el nou SAI online trifásic

 

SINF 210152 Legrand encap

 

El nou SAI Keor Compact és un sistema d'alimentació ininterrompuda trifàsic en línia doble conversió sense transformador. Ideal per a totes les aplicacions trifàsiques típiques de baixa potència com a oficines, locals comercials i entorns terciaris, Keor Compact es caracteritza per la seva petita grandària i facilitat d'ús. La gamma està disponible en 3 diferents potències nominals: 10-15-20 kVA

Saber més

 

Fàcil instal.lació

Amb només 0,22 m² de petjada per al SAI i el seu armari de bateries, rodes, dimensions reduïdes, fàcil connexió i posada en marxa, Keor Compact és perfecte per a una instal·lació còmoda fins i tot en una petita sala tècnica.

 

Redundància i alta disponibilitat

La connexió en paral·lel per a configuracions redundants fa el Keor Compact capaç de garantir alts nivells de disponibilitat per a aplicacions crítiques.

 

Fàcil selecció d'autonomia

Keor Compact ofereix autonomies típiques estàndard amb bateries internes. Simplement connectant armaris de bateries externs, es pot obtenir fàcilment una major autonomia. 

 

Protecció contra retroalimentació

Keor Compact està equipat, de sèrie, amb protecció interna contra reatroalimentación, per la qual cosa no és necessari implementar protecció externa en quadre aigües amunt.

Accedeix ja a tota la informació al detall sobre el nuevo SAI trifásico on-line Keor Compact