Gran èxit de participació en la presentació de la tecnologia nanoeTM X de Panasonic

Gran èxit de participació en la presentació de la innovadora tecnologia nanoeTM X de Panasonic, amb més de 400 assistents

 

SINF 210108 Panasonic encap

  • La companyia ha presentat la seva exclusiva tecnologia a clients i partners en un esdeveniment virtual.

  • En la presentació van participar tant investigadors de Texcell, l'organització privada de recerca global, com del departament d'I+D de Panasonic.

  • En la sessió es van presentar dos nous casos d'ús: les botigues de la cadena d'alimentació de Ametller Origen i la nova delegació del Col·legi de Metges de Barcelona, a Sabadell.

 

14 de maig de 2021 – Panasonic Heating & Cooling ha presentat als seus clients les aplicacions de la seva innovadora tecnologia nanoeTM X. La companyia ha organitzat dos esdeveniments que es van celebrar dijous passat, dia 6 de maig, i que van ser un èxit de participació amb més de 400 assistents.

L'esdeveniment ha comptat amb la participació de Akihito Hirohata, gestor de producte del dispositiu nanoeTM X de Panasonic Industry Europe; Bruno Boisson, director d'operacions de seguretat de Texcell França; Luck Ty, tècnic de laboratori i expert en eliminació viral de Texcell França.

Per part d'Espanya, s'ha sumat Francisco Perucho, director general de Panasonic H&C Ibèria; Ferran Mendoza, director comercial de Panasonic H&C Espanya; Jordi Clotet, responsable de màrqueting de Panasonic H&C Ibèria; Marc Díaz, responsable de prescripció i grans comptes de Panasonic Ibèria; i Jordi Madroñero, product manager de la gamma industrial de Panasonic H&C Espanya.

 

Tecnologia nanoe™ X, un referent en innovació

Panasonic porta des de 1997 apostant per nanoe™ X, una tecnologia exclusiva de la companyia que aconsegueix inhibir uns certs virus i bacteris fins al 99,9%. A inicis de 2021, l'organització privada global de recerca Texcell va verificar l'efecte inhibidor de la tecnologia nanoe™ X sobre el nou coronavirus (SARS-CoV-2), en concret amb un equip de climatització Etherea.

Aquests resultats s'aconsegueixen gràcies als radicals d'hidroxil, també coneguts com a radicals OH, molt abundants en la naturalesa i amb la capacitat d'inhibir uns certs contaminants, virus i bacteris per a netejar i desodorizar.

Amb l'objectiu de reforçar la seva proposta de valor, Panasonic està incorporant nanoe™ X en una àmplia gamma d'equips tant d'ús domèstic com comercial. Tots els espais interiors precisen d'una bona qualitat d'aire interior i la tecnologia nanoe™ X és ara més important que mai perquè garanteix un aire net i confortable.

En la presentació, es van visualitzar dos casos d'èxit que ja estan utilitzant aquesta tecnologia: les noves botigues de Ametller Origen i la delegació del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona a Sabadell.

 

Creixement del negoci gràcies a nanoe™ X

 “La nostra tecnologia nanoe™ X ja s'ha convertit en un element clau per a les vendes d'aire condicionat de Panasonic, arribant a un increment de vendes del 33% dels productes que inclouen aquesta tecnologia”, comenta Francisco Perucho, director general de Panasonic Heating and Cooling Ibèria.

“Segons les nostres previsions, aquesta tendència continuarà en els mercats residencials i comercials, i en totes les principals regions d'Europa. Des de fa uns mesos, estem introduint nanoe™ X en una gran part dels nostres equips domèstics i industrials per a oferir aquesta tecnologia en tots els nostres sistemes.”

 

Per més informació sobre Panasonic, visiti https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/