Una completa i intuïtiva guia on trobar tota la informació dels productes

ACV-YGNIS presenta el seu nou Catàleg 2021 en format Presto

 SINF 210101 acv ygnis encap

 

ACV- YGNIS, empresa líder en solucions globals per a instal·lacions centralitzades i especialista en ACS i calefacció, presenta el seu nou Catàleg 2021 en format Prest. Una completa i intuïtiva guia on trobar tota la informació dels productes, característiques tècniques, tarifes actualitzades i documentació d'interès de l'ampli porfolio de productes ACV-YGNIS. El principal objectiu del nou Catàleg ACV-YGNIS en format Prest, és ser una eina de consulta útil tant per a professionals com per a clients finals, proporcionant de forma centralitzada tota aquella informació disponible que faciliti l'elecció de la solució més adequada a cada necessitat.

 

La seva estructura fàcil i intuïtiva permet una cerca més ràpida, concreta i eficaç. A més, les dades són exportables, gratuïts i estan disponibles per temps il·limitat, sense necessitat de registre obligatori. El nou catàleg ja està disponible en la web de ACAE (www.acae.es), així com en la web de ACV-YGNIS (www.acv-ygnis.com), on és possible descarregar-ho en format PREST, FIEBDC o accedir a la versió en línia.

 

Consulti el Catàleg prest 2021 de ACV-YGNIS, una eina pràctica i funcional on trobar tota la informació tècnica necessària per a una òptima elecció de producte.

 

Descarregar catàleg aquí