La factura de la llum va sofrir un canvi radical, Mitsubishi t'ajuda a estalviar en la factura de la llum

Mitsubishi Electric t'ajuda a estalviar en la factura de la llum

SINF 210129 Mitsubishi encap

 

  • L'aire condicionat és l'electrodomèstic que menys consumeix en la llar: un 2,3%, enfront d'altres electrodomèstics, segons dades del IDAE (Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia).

Madrid, 7 de juny de 2021. El passat 1 de juny la factura de la llum va sofrir un canvi radical, la qual cosa està generant incertesa entre la població en veure que la factura de la llum es veurà incrementada a final de mes en funció de les hores en les quals es consumeixi.

Amb l'arribada de l'estiu i les altes temperatures això pot suposar un problema de cara a l'ús dels aparells de climatització, però la veritat és que els Split d'Aire condicionat es troben entre els electrodomèstics que menys consumeixen.

Tota una revelació de si volem mantenir el confort en espais interiors aquest estiu.

Segons el IDAE (Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia), l'aire condicionat suposa un 2,3% del consum domèstic, enfront de la resta dels electrodomèstics, que representen el 61,8% de la despesa de llum. Concretament, segons el IDAE, el frigorífic és l'electrodomèstic que més consumeix, amb el 19%, dada que li segueix les rentadores amb un 7,3% i el forn amb un 5,1%.

 
Si bé és cert que la dada de l'aire condicionat pot estar per darrere d'altres electrodomèstics quant a consum, s'acosten els mesos de més calor i la tarifació més cara coincidirà amb les hores més caloroses. Pel que l'aire condicionat es converteix en el millor aliat.
 
Mitsubishi Electric, marca líder del sector de climatització, és conscient de la importància que suposa estalviar en la factura, per la qual cosa comparteix la més alta tecnologia de la mà del Split més avançat del mercat, perquè el consumidor no sofreixi les conseqüències d'aquests canvis de tarifació: la sèrie MSZ-LN Kirigamine Style, que ofereix la màxima eficiència tant en fred com en calor, sent la unitat més eficient del mercat amb la màxima classificació energètica A+++.
 
 
MSZ-LN Kirigamine Style ajusta el seu funcionament a manera “estalvio” en cas que s'abandoni l'habitació. La seva tecnologia 3D I-see Sensor, és un sensor de presència que mesura la temperatura de l'estada en 3 dimensions per a redirigir l'aire cap a on detecta desequilibris, sent capaç de memoritzar aquelles “zones crítiques” per a ajustar automàticament el flux d'aire, un altre punt d'estalvi important, alhora que assegura el màxim confort en tot moment.
 
A més, la unitat funciona amb el nou gas refrigerant R32, més eficient i respectuós amb el medi ambient, que permet una menor càrrega de refrigerant per al funcionament de l'equip.
 
I cal destacar la tecnologia del sistema de filtrat Plasma Quad, que ve de sèrie integrada en la gamma MSZ-LN Kirigamine Style.
 
Aquest potent sistema és capaç de inhibir el 99,8% del SARS-CoV-2 en tan sols 6 hores, segons els tests realitzats pel Microbial Testing Laboratory del Kobe Testing Center (Japan Textile Products Quality and Technology Center). 
 
A més, és capaç de desactivar fins al 99,7% d'àcars i pols, el 99% de les partícules en suspensió menors a 2,5 micres, neutralitzar la pràctica totalitat, el 99%, de bacteris i virus en poc més d'una hora de funcionament i eliminar el 98% d'elements al·lergògens, com el pol·len; i les males olors, com el tabac o els generats en la cuina, ràpidament.
 
L'eficàcia de el sistema de filtrat Plasma Quad de Mitsubishi Electric és l'única avalada per la Societat Espanyola de Alergología (SEAIC).