Controlar els contaminants comuns en espais interiors pot ajudar a la salut

Mitsubishi Electric recorda la importància de la Qualitat d'Aire Interior.

 

  • La crisi sanitària i l'augment de la contaminació, entre d'altres, posen en relleu la importància de prendre mesures reals i efectives per part d'empreses i consumidors per a la cura de la salut.
  • Comprendre i controlar els contaminants comuns que habiten en espais interiors pot ajudar a reduir el risc de problemes de salut i ajudar-nos a gaudir d'una millor respiració.

 

Madrid, 7 d'abril de 2022. Avui és 7 d'abril, Dia Mundial de la Salut; un dia clau en l'actualitat ja que a causa de la crisi sanitària del COVID-19 s'ha vist incrementada en tot aquest temps la importància de la Qualitat d'Aire en espais interiors.

A més, l'augment de la contaminació atmosfèrica fa que augmenti la presència de components nocius en l'aire, que poden causar especials complicacions a les persones al·lèrgiques o amb problemes respiratoris.

Avui dia, passem el 90% del temps en espais interiors, on de mitjana l'aire està de 2 a 5 vegades més contaminat que en exteriors; consumim dos litres de líquid al dia i 10.800 litres d'aire; i la contaminació de l'aire causa 7 milions de morts en el món cada any. De fet, segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), nou de cada deu persones de tot el món respiren aire contaminat.

Aquesta problemàtica posa de manifest la importància d'aconseguir no sols una correcta ventilació, amb menys humitat i sequedat en l'ambient, sinó també que els dispositius amb els quals comptem a casa, oficines i edificis coberts, com els Split d'aire condicionat, l'ús del qual -a més- augmenta amb l'augment de les temperatures, disposin de diversos filtres o un sistema de filtrat potent i efectiu perquè realment cuidin la salut de tots.

A més, el context mediambiental ens porta al fet que han de ser equips energèticament eficients, és a dir, que respectin el medi ambient i l'entorn, alhora que ajudin a trencar la bretxa energètica i permetin un estalvi econòmic amb el seu ús.

Mitsubishi Electric -líder de climatització al nostre país- conscient d'aquesta necessitat, és capaç d'oferir la millor Qualitat d'Aire interior i una major salubritat en interior (alhora que ofereixen equip energèticament eficients), de la mà de la sèrie MSZ-*LN Kirigamine Style, que es presenta com la millor opció per a cuidar la salut de tots, gràcies a la seva tecnologia exclusiva de filtrat Plasma Quad incorporada de sèrie, que inhibeix el 99,8% del SARS-CoV-2(**), així com els principals contaminants de l'aire, ja que neutralitza el 99% de bacteris, virus i floridura; elimina el 98% d'elements al·lergògens com el pol·len; captura el 99,7% d'àcars i pols i el 99% de les partícules en suspensió de menys de 2,5 micres i elimina olors. El que contribueix a evitar els brots d'asma i els símptomes de l'alergia.

De fet, aquesta tecnologia de filtrat Plasma Qud de Mitsubishi Electric és l'única avalada per la Societat Espanyola de Alergología i Immunologia Clínica (SEAIC)..

infografia filtros PLASMA QUAD Mitsubishi Electric

Concretament, la tecnologia Plasma Quad comprèn diverses fases: una vegada entra l'aire en la unitat, s'inicia un procés de generació de plasma ionitzat que allibera radicals OH; a continuació, l'elèctrode de plasma genera un camp magnètic amb càrrega negativa en la malla del filtre. Finalment, l'aire passa per un filtre deodorizador, capaç de capturar les nanomoléculas d'olor; aconseguint així un aire net.

La signatura japonesa recomana, davant un període d'inactivitat, en espais amb alta ocupació de persones, netejar els filtres d'aire per a millorar el seu rendiment i realitzar la posada a punt dels equips d'aire condicionat per a mantenir el 100% del cabal de l'aire interior i, per tant, un menor consum.

Estalvia en la teva factura de la llum

A més, la sèrie MSZ-*LN Kirigamine Style compta amb la major eficiència tant en fred com en calor, sent una de les unitats més eficients del mercat, amb la màxima classificació energètica A+++.  Aquesta sèrie ajusta el seu funcionament a manera “estalvio” en cas que s'abandoni l'habitació gràcies a la seva tecnologia 3D I-see Sensor, que mesura la temperatura de l'estada en 3 dimensions per a redirigir l'aire cap a on detecta desequilibris, sent capaç de memoritzar aquelles “zones crítiques” per a ajustar automàticament el flux d'aire.  A més, conté un sistema MELCloud, ofereix un control wifi integrat que permet controlar l'aire condicionat des de qualsevol dispositiu, permetent l'accés a la informació del consum elèctric a través de l'App per a tenir el control total del sistema.

El Plasma Quad inhibeix el 99,8% del SARS-CoV-2*

(*) En 6 hores segons els tests realitzats pel Microbial Testing Laboratory del Kobe Testing Center (Japan Textile Products Quality and Technology Center) https://www.qtec.or.jp/

(**) Els resultats dels tests d'eficàcia contra el SARS-CoV-2 dels filtres Plasma Quad han estat obtinguts pel referit laboratori de reconegut prestigi internacional, no obstant això, no existeixen encara en l'actualitat especificacions tècniques normalitzades a Europa (normes UNEIX) d'aquesta mena d'aparells front el SARS-CoV-2, per la qual cosa l'eficàcia provada del producte Plasma Quad Connect no ha estat encara homologada per les Autoritats europees i/o espanyoles.

(*   **) La utilització de filtres Plasma Quad, no substitueix ni la utilitat ni, en el seu cas, l'obligatorietat, de l'adopció de les mesures legalment establertes per les Autoritats Sanitàries de l'Estat en la lluita contra el SARS-CoV-2 (distanciament social, limitació d'aforaments, ús de màscares, etc.).

Per a més informació: 

Julia Mondéjar // PR Manager

667 77 47 16 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cristina Sánchez // PR Account

616 09 82 11 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.