La nova app permet als instal·ladors facilitar el seu dia a dia i està disponible de franc. 

Mitsubishi Electric presenta un Aplicatiu per a instal·ladors

 • Mitsubishi Electric, marca líder del sector de l'aire condicionat i la climatització, torna a revolucionar el sector de la mà d'una pionera i exclusiva eina al nostre país adreçada a canal instal·lador, amb l'objectiu fonamental d'ajudar al professional i facilitar-li de manera senzilla la gestió de productes, simplificant els processos d'assessorament i enviament de pressupostos a client.

  SINF 210040 MIT 210215Aquesta nova aplicació, disponible per al canal instal·lador de forma gratuïta, es presenta com un únic espai on els instal·ladors puguin realitzar totes les gestions associades al seu dia a dia.

  Gràcies a la nova TariApp de Mitsubishi Electric, podran consultar de forma fàcil i ràpida la llista de preus de la firma japonesa en un intuïtiu i còmode format, permetent l'actualització en línia de novetats i productes per a aplicacions domèstiques, que també inclouen les solucions de Qualitat d'Aire Interior (IAQ) en filtració, purificació i ventilació.

  Aquesta TariApp ofereix un resum de les principals característiques tècniques i prestacions dels productes, el que ajuda als instal·ladors en la presa de decisió en el mateix moment del servei. D'aquesta manera, podran seleccionar les unitats segons les necessitats de potència que millor s'ajustin a cada espai, de forma ràpida, ja que només n'hi ha prou amb indicar-la perquè l'aplicació mostri les solucions més òptimes disponibles.

  Addicionalment, l'instal·lador podrà comparar fàcilment diferents productes de similars característiques i elaborar pressupostos personalitzats en temps real i enviar-los en el moment, amb possibilitat d'introduir descomptes i el cost estimat per la instal·lació, ajudant així a minimitzar temps i, per tant, donant majors facilitats en el moment de la gestió i la venda.

  De nou, Mitsubishi Electric revoluciona el canal instal·lador gràcies a aquesta eina que neix com un espai comú, on els instal·ladors poden ja agilitzar, en el seu dia a dia, una important part de les seves gestions confiant en les solucions de la firma japonesa.