Mitsubishi Electric garanteix aules i oficines saludables en la volta al presencial

Mitsubishi Electric garanteix aules i oficines saludables en la volta al presencial

  • Els purificadors Mitsubishi ELECTRIC amb filtre HEPA redueixen més del 99% de partícules d'una grandària 0,1 μm a 2,5 μm suspeses en l'aire i ofereixen la Major Taxa de Renovació d'aire
  • La seva eficàcia ha estat avalada per Allergy UK Foundation ja que garanteix un ambient lliure d'impureses amb un aire net i saludable en espais de fins a 100 m², reduint el risc de contreure problemes de salut i garantint una millor Qualitat d'Aire Interior.

 

Madrid, 21 de setembre de 2021. Una bona qualitat de l'aire sempre és primordial en espais interiors. L'Organització Mundial de la Salut (OMS) alerta que una mala ventilació augmenta el risc de retransmissió de bacteris i virus. És per això que, ara amb la volta al col·legi és necessari un bon sistema de purificació. Mitsubishi Electric, la marca líder de climatització, garanteix un saludable i net retorn al presencial gràcies a la seva gamma de purificadors.

 
Els Purificadors de Mitsubishi Electric, amb filtre HEPA i 4 etapes addicionals de filtrat i l'eficàcia del qual ha estat avalada per Allergy UK Foundation, permeten realitzar el màxim de renovacions d'aire per hora (primordial en espais on hi ha prou rotació de persones, com són les classes o oficines) garantint un ambient lliure d'impureses amb un aire net i saludable en espais de fins a 100 m².
 
 
Els purificadors d'aire de Mitsubishi Electric redueixen més del 99% de partícules d'una grandària 0,1 μm a 2,5 μm suspeses en l'aire. Compten amb el CADR o taxa de producció d'aire net, més alt de la seva categoria. Són el present, però també el futur, ja que poden protegir enfront de bacteris i àcars que poden causar malalties i al·lèrgies comunes.
 
 
Sectors com la restauració i àmbits com l'educació, la salut i el benestar, i el retail ja han confiat en aquests sistemes de purificació d'aire de Mitsubishi Electric de la mà d'entitats emblemàtiques com el restaurant Botí i Carbó Negre, la coneguda empresa de medicina i cirurgia estètica Dorsia, pastisseries Boldú o el prestigiós centre educatiu British Council.
 
 
Recordem que, a més, el Bescanviador de Plaza de Castella va comptar amb purificadors d'aire Mitsubishi Electric per a la campanya de realització de test d'antígens, on es realitzaven uns 700 test diaris contribuint amb aquesta donació a la iniciativa de la Comunitat de Madrid i el Consorci de Transports CRTM que va arrencar al començament del passat mes de juliol, garantint així un «Espai de Confiança».