Les últimes tendències i notícies d'actualitat en tecnologia i innovació i més.

Mitsubishi Electric estrena el seu nou canal de Podcast

  • En ‘El Podcast de Mitsubishi Electric’ la signatura japonesa parlarà de les últimes tendències i notícies d'actualitat en tecnologia i innovació, estalvi energètic, qualitat de l'aire interior i sostenibilitat en el sector de la climatització.

Madrid, 16 de juny de 2022. Mitsubishi Electric, líder en el sector de l'Aire condicionat i referent en innovació, qualitat d'Aire Interior, eficiència i sostenibilitat, s'estrena en el món del podcast amb el seu nou projecte ‘El Podcast de Mitsubishi Electric’, un espai en format radiofònic setmanal on es parlarà de les últimes tendències en el sector de la climatització.

El podcast neix amb l'objectiu d'oferir continguts tècnics especialitzats, facilitar la formació i informació de producte, i fer a tots, especialistes i públic general, partícips de les tendències actuals. Una manera senzilla i amena per a ampliar el coneixement dins d'un sector cada vegada més important.

En els diversos programes la signatura japonesa se centrarà, principalment, en tecnologia i innovació, estalvi energètic, qualitat de l'aire interior i sostenibilitat. Els lliuraments es dividiran en diferents temàtiques com a producte, sostenibilitat, tendències o legislació normativa.

Tots els programes es poden escoltar en la web de Mitsubishi Electric www.elpodcastdemitsubishielectric.es i en les principals plataformes d'àudio: iVoox i Spotify. Els cinc primers lliuraments del podcast ja estan disponibles i en ells la marca informa l'oïdor sobre els beneficis, característiques, optimització i últimes novetats sobre la aerotermia Ecodan.

Els podcasts comptaran amb locutors professionals, s'emetran cada setmana i tindran una durada inferior a 10 minuts.

Segons un estudi realitzat per IAB Spain, Espanya és el país on més podcast es consumeixen del món gràcies a la seva capacitat multitasking i a la facilitat de fer altres tasques mentre es consumeix aquest tipus de contingut. Avui dia es poden trobar aquest tipus d'àudios sobre qualsevol temàtica, i d'aquesta manera Mitsubishi Electric aposta per un format d'actualitat en el qual la aerotermia, la sostenibilitat i l'estalvi energètic en la climatització siguin l'eix central.