Mitsubishi amplia la seva  gamma City Multi-Scon, noves potencies de 10 y 12 CV de capacitat.

Mitsubishi Electric amplia la seva gamma City Multi-S (mini VRF)

SINF 210117 mitsubishi encap

 

  • Una solució de cabal variable de refrigerant amb sortida horitzontal (mini VRF), ideal per a aplicacions d'oficines, habitatges de grandària mitjana/alta i locals comercials.

Madrid, 25 de maig de 2021. Mitsubishi Electric, marca líder del sector de climatització, amplia la seva gamma City Multi-S (mini VRF) amb noves potències de 10 i 12 CV de capacitat frigorífica. Amb aquesta ampliació, la gamma Multi-S (mini VRF) disposa d'un rang d'unitats exteriors que van dels 4CV a 12CV de capacitat frigorífica, en dues variants: compacta d'un ventilador PUMY-SP (4/5/6 CV) i amb dos ventiladors PUMY-P (4/5/6/8/10/12 CV).

Aquesta nova gamma amb noves potències ofereix unes altes prestacions amb una reduïda grandària en planta i destaca per la seva flexibilitat d'instal·lació, alta eficiència, baix nivell sonor, connectivitat amb altres unitats interiors, flux d'aire, funcionalitat d'ubicació, entre altres.

Per això, aquesta solució de cabal variable de refrigerant amb sortida horitzontal (mini VRF) és ideal per a aplicacions d'oficines, habitatges de grandària mitjana/alta i locals comercials. 

Mitsubishi Electric és conscient de la importància de desenvolupar noves tecnologies als seus equips per a oferir majors beneficis. Per això, la nova gamma Multi-S ofereix un ampli rang de capacitats, de 12,5 kW fins a 33,5 kW (en refrigeració), i un extens rang de temperatura garantint el seu funcionament fins a -52 °C (en refrigeració), el límit més alt del mercat. A més, gràcies a la pressió estàtica de 30Pa ofereix una gran flexibilitat d'instal·lació, permetent instal·lar la unitat exterior en balcons d'edificis de diverses plantes, espais voltats amb reixetes o espais interiors.