MItsubishi Electric col·labora amb la campanya de Nadal del Banc dels Aliments

lSINF 21004 MITSUBISHI Noti

  • Aquest nadal, la signatura japonesa se suma de manera solidària amb el lliurament gratuït de purificadors en les centrals de control de distribució de menjar de Barcelona, Saragossa, Sevilla, València i Madrid.
  • Aquestes donacions formen part del “Pla d'ajudes COVID 19” que la companyia va posar en marxa el mes d'abril passat, i a través del qual ja han col·laborat amb altres Organitzacions com a Llogarets Infantils SOS, el Pla Creu Roja Respon i Save The Children, entre altres.

Madrid, 28 de desembre de 2020. Mitsubishi Electric Spanish Branch se suma a la campanya de Nadal de Banc d'aliments amb el lliurament gratuït de purificadors en seus de la Federació adiferents ciutats d'Espanya, amb l'objectiu d'afavorir la qualitat de l'aire interior i potenciar un ambient més saludable tant per a voluntaris com per a les persones que requereixin d'ajuda.

Els Bancs d'Aliments en els quals s'instal·laran els purificadors seran els de Barcelona, Saragossa, Sevilla, València i Madrid.

A més, la donació d'aquests purificadors va dirigida a complementar i pal·liar les actuals exigències quant a mesures de seguretat per protocol d'actuació, l'excés de consum energètic o absència de confort que poden ocasionar la necessària ventilació de manera continuada en els pics d'hivern.

Cal destacar que cada dia, 1,8 milions de persones reben ajuda procedent d'algun dels 54 bancs d'aliments que hi ha a Espanya a través d'alguna de les 8.053 entitats benèfiques que treballen amb ells, la qual cosa suposa un 40% més respecte a períodes anteriors a la pandèmia. Lamentablement, la crisi provocada per la Covid ha incrementat terriblement el nombre de famílies en risc de pobresa

“Pla d'ajudes COVID19” de Mitsubishi Electric

Aquesta col·laboració se suma a les realitzades durant aquests mesos enrere per Mitsubishi Electric amb altres entitats de caràcter social, com a part del seu “Pla d'Ajudes COVID19”, i que van començar de la mà de la participació en el Pla Creu Roja Respon (gràcies al qual prop d'1 milió de persones han pogut ser auxiliades en els pitjors moments de la pandèmia); Save The Children, concretament realitzant donacions d'equips de climatització en Centres de Recursos per a la Infància i l'Adolescència en diferents ciutats d'Espanya, ajudant amb això a garantir espais dignes i segurs; Aldeas infantiles SOS, amb el lliurament d'equips, en aquest cas, per a Aldeas, Escoles infantils i Centres de dia de diferents ciutats d'Espanya.

A aquestes organitzacions, cal sumar la donació en centres educatius i col·legis, la primera d'elles a l'Institut Tendre Galván, a Parla (Madrid) i a l'Associació ASPERGER - TEA de SEVILLA.

De nou, Mitsubishi Electric vol contribuir a pal·liar, en línia amb el seu compromís i responsabilitat corporativa, les necessitats d'aquells que més el necessiten i d'altres serveis d'emergències, hospitalaris i assistencials, agraint -en tot moment- la labor dels col·lectius que estan en primera línia i la responsabilitat individual de tots i cadascun de nosaltres.