Mitsubishi dóna Purificadors d'Aire a Madrid per a la campanya de realització de test d'antígens.

Mitsubishi dóna Purificadors d' Aire a Madrid


SINF 210147 mitsubishi encap

 

Madrid, 9 de juliol de 2021. Mitsubishi Electric, marca líder del sector de climatització segueix amb la seva aposta per contribuir en la millora de la qualitat de l'aire interior. Per això, la signatura japonesa dóna purificadors d'aire al Bescanviador de Plaza de Castella, de Madrid, en el qual s'estan realitzant els test d'antígens de manera gratuïta.

 
La Comunitat de Madrid ha realitzat més de 3.500 test d'antígens en el bescanviador de transports de Plaza de Castella, és a dir, al voltant de 700 test diaris, en la seva primera setmana en funcionament.
 
A través del “Pla Sumem Salut+ Economia de la fundació CEOE i CEIM”, la Conselleria de Sanitat ha posat els test d'antígens a la disposició del grupSINF 210147 mitsubishi NOTIS HM Hospitals que ofereixen sense contraprestació equips de professionals sanitaris per a la realització de les proves.
 
Aquest punt de testatge és el novè disposat en zones de la ciutat amb major mobilitat dins del “Pla Sumem Salut + Economia de la Fundació CEOE i CEIM”. L'objectiu és detectar el virus de manera precoç en casos asimptomàtics i tallar així les cadenes de transmissió.
 
Mitsubishi Electric contribueix d'aquesta manera a la iniciativa de la Comunitat de Madrid i el Consorci de Transports CRTM que va arrencar al començament de juliol, garantint d'aquesta manera que el bescanviador sigui un “Espai de Confiança”.
 
Els purificadors d'aire de Mitsubishi Electric redueixen més del 99% de partícules d'una grandària 0,1 μm a 2,5 μm suspeses en l'aire. Compten amb el CADR, taxa de producció d'aire net, més alt de la seva categoria.
 
 
A més, són els únics avalats per Allergy UK, organització sense ànim de lucre referent en UK, enfocada en la recerca i benestar de les persones amb problemes de salut relacionats amb les al·lèrgies.
 
“Pla d'ajudes COVID19” de Mitsubishi Electric
 
Aquesta col·laboració s'emmarca a les realitzades durant aquests mesos enrere per Mitsubishi Electric amb altres entitats de caràcter social, com a part del seu “Pla d'Ajudes COVID19”, i que van començar a l'abril amb la donació d'equips de climatització de la mà del Pla Creu Roja Respon; Save The Children o Llogarets infantils SOS, amb el lliurament d'equips, per a Llogarets, Escoles infantils i Centres de dia de diferents ciutats d'Espanya; o les donacions de purificadors en centres educatius i col·legis, com la realitzada a l'Associació ASPERGER - TEA de SEVILLA i a l'Associació Down España.
 
Amb aquesta iniciativa, a més, Mitsubishi Electric vol contribuir a pal·liar, en línia amb el seu compromís i responsabilitat corporativa, les necessitats d'aquells que més el necessiten i d'altres serveis d'emergències, hospitalaris i assistencials.