La nova línia de PDUs de la signatura inclou productes robusts i lleugers amb un disseny modular per a configuracions específiques, la qual cosa suposa màxim confort. Actuen tant en xarxes monofásicas com a trifàsiques. Com a element diferenciador, les bases C13 i C19 disposen d'un sistema de bloqueig de les preses, per així evitar desconnexions accidentals i garantir absoluta seguretat.

Legrand presenta tres models per al seu ús en data centers, sales de servidors o petits entorns IT.

Màxima seguretat amb les PDUs Zero-O

Pensades per a alts nivells de densitat d'equips actius, com data centers i sales de servidors, les PDUs Zero-O signifiquen innovació i rendiment. Legrand inclou característiques de seguretat, integració i muntatge simplificat per assegurar el seu òptim funcionament.

Disposen a més d'una entrada que trencada 330º per orientar perfectament el cable i així evitar la interferència amb la resta d'elements del rack. A més, inclou interruptors automàtics protegits amb una carcassa per evitar accions no desitjades. Cada circuit té un color per a una fàcil identificació amb el seu corresponent interruptor automàtic.

cal destacar que el producte disposa d'un indicador de consum, a més de fixar-se sense cargols.

PDUs 1O per a una major comoditat

Legrand posa a la disposició de l'usuari dos tipus de PDUs 1O: de 19” i 10”, dissenyades per ser instal·lades en racks per a xarxes i servidors. De fàcil muntatge i integració, aquestes últimes novetats presenten un funcionament i manteniment molt senzills.

Mitjançant guies, els cables queden fermament retinguts, la qual cosa suposa una optimització de l'espai. A més, l'indicador de consum pot girar-se 90º per facilitar la seva lectura.

La fixació d'aquests productes pot realitzar-se en horitzontal sense necessitat de cargols, o bé en vertical mitjançant un gir dels suports i l'ús de cargols i rosques.

Sumat al sistema de bloqueig de les preses, i per a major seguretat i control, la signatura llança una sèrie d'accessoris de protecció per a tota la gamma de PDUs. D'una banda, unes tapes de seguretat (compatibles amb bases C13, C19 i Schuko) que limiten l'accés a les bases. Per l'altre, un mòdul que protegeix els equips contra sobretensiones i incorpora la tecnologia hot swap.

Aquests productes presenten versions estàndard i versions configurables. Aquestes últimes permeten seleccionar funcions sota demanda: diferents bases i connexions, alhora que presenten funcions addicionals com un indicador de tensió, protecció de sobretensiones o interruptors automàtics. Legrand ofereix als usuaris solucions exclusives i pràctiques per a un major confort.

Legrand és l'especialista global en infraestructures elèctriques i digitals per a edificis. La seva completa oferta, adaptada als mercats terciari, industrial i residencial internacionals, és un referent a tot el món. La innovació, el llançament periòdic de nous productes de gran valor afegit, i les adquisicions d'empreses són les principals àrees de creixement del grup. Legrand va obtenir en 2012 un volum de negoci de gairebé 4.500 milions d'euros. La societat cotitza en el NYSE Euronext i forma part dels índexs CAC 40, FTSE4Good, MSCI World, Euronext Vigeo Eurozone 120 i DJSI (codi ISIN

Legrand Group
Dpto. Màrqueting i Comunicació
Av. Dels Garrigues, 38 Esc. Dta. Planta 1
08820 (Pol Mas Blau II Business Park) el Prat de Llobregat, Barcelona

***
PARA MÉS INFORMACIÓ
Solsona Comunicació
María Asín / Nuria Molina
Tel. 93 237 49 88
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.