SINF 0358 LEGRAND 170412petit

A més d'incorporar tots els productes i innovacions per al sector residencial, industrial, i terciari, també disposa d'un apartat en el qual reuneix solucions en Eficiència Energètica.

Les principals novetats presentades al Catàleg són:

• Automàtics de bastidor obert DMX³ 1600 A.
• Automatismes per a Inversors de Xarxes.
• Nova gamma de PDUs.
• Noves plaques Air per a mecanismes Axolute.
• Lluminàries d'emergència URA ESPOT i pilot LIPSO mini.
• Caixa estanca IP 65 per a gamma lluminàries d'emergència URA21.

A més, el Catàleg també inclou productes dissenyats sota el revolucionari Programa ELIOT. Aquests articles faciliten el dia a dia dels usuaris, en dotar als dispositius d'un valor afegit connectant-los a la xarxa.

El document general recull totes les característiques i especificitats tècniques de tots els productes de Legrand i BTicino, a més d'indicar la informació digital associada. La tarifa entra en vigor l'1 de maig i està disponible tant en paper com en format digital a través de la web del grup.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0358__LEGRAND_170412.pdf)SINF_0358__LEGRAND_170412.pdf[ ]762 kB

Legrand és l'especialista global en infraestructures elèctriques i digitals per a edificis. La seva completa oferta, adaptada als mercats terciari, industrial i residencial internacionals, és un referent a tot el món. La innovació, el llançament periòdic de nous productes de gran valor afegit, i les adquisicions d'empreses són les principals àrees de creixement del grup. Legrand va obtenir en 2012 un volum de negoci de gairebé 4.500 milions d'euros. La societat cotitza en el NYSE Euronext i forma part dels índexs CAC 40, FTSE4Good, MSCI World, Euronext Vigeo Eurozone 120 i DJSI (codi ISIN FR0010307819). www.legrand.es

Legrand Group

Dpto. Màrqueting i Comunicació
Av. Dels Garrigues, 38 Esc. Dta. Planta 1
08820 (Pol Mas Blau II Business Park) el Prat de Llobregat, Barcelona

***
PARA MÉS INFORMACIÓ
Solsona Comunicació
María Asín / Nuria Molina
Tel. 93 237 49 88
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.