170329 daikin 170410

Madrid, 29 de març de 2017.- Amb l'arribada de la primavera apareixen per a molts les temudes al·lèrgies. Segons les últimes dades registrades per la Societat Espanyola de Alergología i Immunologia Clínica (SEAIC) al voltant del 25% de la població espanyola es veu afectada per l'al·lèrgia al pol·len.

Daikin, com a companyia capdavantera de l'àmbit de la climatització i tractament d'aire, recomana a més de prendre les mesures bàsiques tals com mantenir les portes i finestres tancades durant el dia, ventilar l'habitatge de forma ràpida o reduir les activitats a l'aire lliure, ajudar-se de la tecnologia.

La companyia disposa de la seva avançada tecnologia japonesa, Flaix Streamer. Aquesta tecnologia és beneficiosa per a les persones amb al·lèrgia als àcars de la pols ja que gràcies a que emet ions negatius neutralitza les substàncies tòxiques contingudes en l'ambient, creant una atmosfera confortable i pura. Concretament, purifica l'aire, descompon les males olors i gairebé el 100% dels virus, bacteris i agents al·lergògens.

Aquesta innovadora tecnologia està dsiponible en les unitats interiors Sèrie M, una bomba de calor de disseny senzill i elegant equipada amb control wifi per al seu maneig via Tablet o Smartphone i funciona amb R-32, la qual cosa redueix el seu impacte mediambiental i augmenta l'eficiència energètica dels equips.

A més, Daikin compta amb Emura II amb R-32 que incorpora filtres antialergénicos d'apatita de titani que ajuden a capturar els àcars de la pols i eliminen els bacteris de l'ambient garantint a tot moment la qualitat de l'aire interior.

Sobre Daikin

Daikin és en l'actualitat el proveïdor capdavanter en solucions integrals de climatització. Com a resultat de la seva nova estratègia de diversificació més d'acord amb un mercat en ple canvi, a més de “Aire condicionat”, comprat en el qual és líder indiscutible, ha ampliat la seva oferta penetrant en nous mercats: Calefacció, Refrigeració i Sistemes Hidrónicos (enfriadoras, climatizadores i fan coils). La companyia va començar a operar a Espanya en 1982, donant resposta a la creixent demanda d'equips de climatització d'alta qualitat que es donava tant a Europa com al nostre país. En aquest temps, s'ha convertit en una de les filials de vendes més importants de la signatura japonesa. Avui dia, Daikin ofereix una àmplia cobertura de solucions i serveis en tot el territori nacional. Vuit delegacions són les encarregades de portar els seus productes a qualsevol punt de la geografia nacional. Daikin Industries és un símbol de cooperació entre Orient i Occident en atendre les necessitats dels nostres clients a través de 81 oficines i 38 plantes de producció (8 en USA, 10 a Europa i 20 a Àsia). http://www.daikin.es
Telèfon: 901 101 102

Más información

Porter Novelli
Beatriz Crespo / Marta García
Tel: 91 702 73 00
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.