La planta a Espanya d'Armacell, assoleix el nivell bronce en Worldclass Armacell Mindset

• Avançar en la consolidació de una filosofia de treball basada en la qualitat
• Reconèixer l'esforç de tots els professionals que treballen a la planta per assumir processos de millora contínua
• Aportar als productes i processos de fabricació un alt component de valor afegit

SINF 21002 ARMACELL Noti

Madrid, 11 de desembre 2020 – Armacell, líder mundial en espumes flexibles per al mercat de l'aïllament d'instal·lacions i proveïdor líder d'escumes tècniques ha aconseguit en la seva planta de Begur (Girona), el reconeixement a l'esforç en millora dels processos de qualitat, en obtenir el nivell bronze de WAM (Worldclass Armacell Mindset).

 Aquest reconeixement, ha estat aconseguit per tot l'equip de planta, després de superar una exigent auditoria que reconeix l'esforç per assumir i implantar, en tots els processos de fabricació, elevats estàndards de qualitat concordes amb les exigències requerides per Armacell a nivell mundial en totes els seus centres de producció.

L'auditoria Worldclass Armacell Mindset (WAM), va finalitzar el passat dia 11 de desembre, després de diverses sessions de treball en planta en les quals van ser analitzats diferents paràmetres definits en els processos de qualitat a nivell mundial.

El programa WAM està basat en el programa WCM (World-Class Manufacturing), implantat en les indústries més prestigioses del món, que promou la millora contínua dels processos i recopila i analitza estratègies i eines de gestió, tecnologia i serveis.

Per a Armacell Ibèria, aquest reconeixement, suposa un èxit de tots els professionals que treballen en la companyia, en demostrar la capacitat de l'equip, d'assumir una filosofia de treball que assegura, alts nivells d'eficiència en cadascun dels procediments, repercutint de manera directa sobretot el producte final i sobre el grau de satisfacció dels clients.