La gamma de conductes Fujitsu, adaptable a qualsevol espai aconseguint la màxima eficiència

La gamma de conductes Fujitsu, adaptable a qualsevol espai aconseguint la màxima eficiència energètica

 
 
  • La gamma de conductes Fujitsu destaca pel seu disseny estilitzat, les seves dimensions compactes i reduïdes i pel silenci de les seves unitats interiors.
  • Les exclusives tecnologies dels equips, així com els seus compressors i ventiladors DC, permeten obtenir la màxima eficiència energètica
 
 
Barcelona, 4 de maig de 2021 – Eurofred, companyia que s'ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats de climatització, aire industrial, qualitat de l'interior i refrigeració, presenta la gamma de conductes Fujitsu, ideal per a adaptar-se a qualsevol necessitat i aportar la màxima eficiència energètica.
 
Dins de la gamma de conductes de Fujitsu trobem diverses sèries:
 
  • Conducte de pressió estàtica baixa: Miniconducto amb bomba de drenatge. Ideal per a sostres reduïts amb disseny estilitzat, dimensions compactes i unitats interiors silencioses. Gràcies al disseny compacte d'aquesta sèrie, l'espai de la instal·lació es redueix fins als 198 mm de profunditat i 450mm d'altura.Els equips d'aquesta sèrie compten amb control de 6 velocitats i permeten treballar amb un ampli rang de pressions mantenint el mateix nivell de cabal d'aire mitjançant una simple regulació des del comandament. A més, també compten amb bomba de drenatge integrada de sèrie permetent un manteniment molt senzill i és possible afegir un kit de reixeta de làmines automàtiques que proporciona a un aire condicionat confortable fins al sòl.     
   
  •  Conducte de pressió estàtica baixa: Conducte Slim. L'opció perfecta per a instal·lar en espais interiors amb sostres estrets ja que, compta amb un perfil de 198mm d'altura. Aquests equips permeten una instal·lació flexible oferint la possibilitat d'instal·lació ocult en sostre o en sòl i amb l'opció de seleccionar la direcció d'admissió del air per a ajustar-se completament al lloc on s'instal·larà. A més, és possible canviar el rang de pressió estàtica i seleccionar un valor dins d'una àmplia gamma mitjançant el comandament a distància.
 
  •  Conducte de pressió estàtica mitjana. El disseny compacte de la unitat interior, amb la caixa de control muntada en el lateral de la unitat, permet la instal·lació en espais estrets de fins a 270mm d'altura. El manteniment d'aquests equips és molt senzill, gràcies a les millores desenvolupades fabricant el panell inferior i la carcassa interna amb dues peces. Per tant, qualsevol manteniment del motor o ventilador pot realitzar-se fàcilment retirant el panell posterior i la part inferior de la carcassa, deixant el xassís principal instal·lat. És possible instal·lar-los encastats en el sostre o penjats, i com en les sèries anteriors, seleccionar un ampli rang de pressió estàtica.
 
  •   Conducte de pressió estàtica alta. Els equips d'aquesta sèrie destaquen per mantenir la instal·lació senzilla, la grandària compacta i lleugera i el baix consum energètic, permetent una selecció de pressió estàtica en un rang molt major que les anteriors gràcies al motor de ventilador DC. Aquests equips poden arribar a aconseguir rangs de pressió estàtica de 0 a 200 Pa o 300 Pa en funció del model. Cal destacar també que els equips mantenien el baix nivell sonor de la gamma perquè la retallada de les cantonades del panell frontal de la unitat interior convencional i la carcassa del ventilador ha permès un cabal d'aire menys turbulent.
 
 
Totes les sèries de la gamma de Conductes de Fujitsu compten amb una excel·lent tecnologia i els seus compressors i ventiladors DC, que permeten obtenir rendiments molt superiors a altres sistemes amb un menor consum energètic