KEYTER aposta per la trobada bianual del sector de la Climatització i Refrigeració

KEYTER ESTARÀ EN C&R 2021 I PRESENTARÀ LES SEVES NOVETATS EN TECNOLOGIA HVA C&R PER A 2022

Des de KEYTER, especialistes en Climatització, apostem per la trobada bianual del sector de la Climatització i Refrigeració més important celebrat a Espanya i assistirem una edició més, la setmana vinent del 16 al 19 de Novembre en Ifema Madrid , estand 8C01-8B03, per a trobar-nos amb tots els actors de la cadena de valor del sector.

Des de Keyter es fa una aposta cada vegada més forta per l'eficiència energètica convertint-se en líder com a proveïdor de solucions sostenibles adaptades als requeriments i necessitats de cada projecte.

KEYTER en el seu decidit avanç en el desenvolupament de solucions hidrónicas basades en la més avançada tecnologia de bomba de calor presenta una àmplia gamma de producte amb l'objectiu de contribuir a la reducció d'emissions de CO₂ i la descarbonització de sectors que abasten des de la climatització residencial centralitzada a aplicacions comercials i industrials.

En aquest segment KEYTER presenta les bombes de calor condensades per aire de la gamma NORDIK desenvolupades per a atendre subministrament d'aigua a alta temperatura fins i tot en climes freds. Aquesta gamma completa a les bombes de calor d'alta temperatura ARGIA per a climes suaus que aconsegueixen temperatures d'impulsió fins als 70 °C.

Addicionalment KEYTER presenta la gamma d'equips condensats per aigua MEDEA MAXIMA amb capacitat de subministrar aigua calenta fins als 78 °C. Destaca la molt alta eficiència en la producció d'aigua calenta, amb una petjada molt reduïda, fàcil i segura instal·lació en interior i baix nivell sonor.

KEYTER presenta una innovadora i versàtil gamma de refredadoress i unitats de producció d'aigua d'alta temperatura basava en nous compressors scroll de Danfoss per a treballar amb refrigerant R1234ze. Aquesta nova gamma HELVETIA que estarà disponible durant l'any 2022 centra el seu disseny a poder donar una solució fiable i robusta accelerant la transició dels refrigerants amb baix GWP.

Addicionalment en la cerca de solucions sostenibles i renovables KEYTER ha desenvolupat un sistema de gestió intel·ligent d'energia per a la integració de les bombes de calor amb instal·lacions fotovoltaiques que també tindran presència en aquesta edició amb la bomba de calor polivalent amb tecnologia Full INVERTER que completa la gamma QUATRO K4

Una altra de les novetats on KEYTER té un focus molt important és en solucions per a climatització i deshumectació de piscines. En aquest cas per a completar la gamma de Deshumectadores OCEAN, es presenta una gamma POOL de bomba de calor d'alt rendiment per a escalfament d'aigua de piscines.