Visites enfocades a donar una visió detallada de l'Experiencia Premium Jeremias

Jeremias torna a acollir visites a la seva Fàbrica de Biscaia

En un context de més llibertat de moviments i reunions tant en l'aspecte personal com en el laboral Jeremias ja està rebent visites de professionals del sector a la nova fàbrica d'Iurreta.

Visites enfocades a donar una visió detallada de la Experiència Premium Jeremias en les quals no només es presenten les últimes eines de càlcul, disseny i creació d'ofertes de Jeremias, sinó que s'aprofundeix en crear coneixement en un diàleg proactiu entre professionals. A Jeremias estem oberts a la millora contínua no només dels processos productius sinó també de les relacions entre membres de la mateixa cadena de valor, amb els professionals que utilitzen els nostres sistemes, productes i serveis al seu dia a dia.

En aquests dos darrers mesos, hem rebut visites d'empreses instal·ladores, distribuïdors, grups de compra i institucions oficials que han pogut reflectir la seva satisfacció per l'acollida rebuda, el nivell d'automatització dels processos de fabricació i la gran capacitat logística de Jeremies a Iurreta, probablement la fàbrica de xemeneies modulars metàl·liques més moderna de tot Europa.

Si la vostra empresa vol també gaudir de la Experiència Premium Jeremias poseu-vos en contacte amb el vostre agent Jeremias o envieu un Mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.