Nou software online VentBOM per facilitar el disseny d'instal·lacions de xemeneies

Jeremias presenta el software Ventbom de disseny de xemeneies

SINF 210026 KEY Encap

 

Seguint el compromís continu de Jeremias de facilitar el treball de disseny en instal·lacions de xemeneies a estudis d'enginyeria, instal·ladors, etc. han desenvolupat el programari en línia VentBOM.

Aquesta eina es compon d'una interfície 3D via web (sense necessitat d'instal·lació i accessible des de qualsevol dispositiu) mitjançant la qual l'usuari pot dissenyar d'una manera extremadament ràpida i intuïtiva les instal·lacions de xemeneies modulars. El mateix programari inclou automàticament els accessoris necessaris segons el tipus d'instal·lació i les seves normatives aplicables (mòduls d'inspecció, elements de suport, abraçadores de fixació, terminals, etc.), donant també la possibilitat de personalitzar completament tot l'especejament de la instal·lació.

Un cop realitzat el disseny de la instal·lació, el mateix programari permet l'extracció d'una oferta personalitzada en la qual es poden incloure especejaments, preus, descomptes i plans 3D de la instal·lació (amb possibilitat d'incloure el nombre de vistes i / o detalls que es desitgin).

Amb la presentació d'aquest programari, Jeremias fa un pas més en la seva consolidació com el fabricant de xemeneies metàl·liques amb el major servei tècnic de suport i d'eines per als dissenyadors, afegint aquest programari a la llista que inclou, entre altres eines, el nostre programari línia Easy-calc de dimensionament de xemeneies, les famílies de productes BIM Jeremias per a la seva utilització en Austodesk Revit i el nostre plug-in integrable en Autodesk Revit per al disseny automàtic d'instal·lacions de xemeneies.