Serà present a Chillventa els dies 11 a 13 d'octubre a Nuremberg (Alemanya)

 
INTARCON presenta la seva gamma de solucions amb refrigerants naturals a Chillventa

Lucena (Còrdova) Espanya, 8 de setembre de 2022. INTARCON serà present en Chillventa els dies 11 a 13 d'octubre a Nuremberg (Alemanya), on presentarà les novetats de producte, reforçant la seva aposta pels equips i solucions de refrigeració comercial i industrial amb gasos naturals. La gamma de producte de INTARCON es compon per un ampli ventall de solucions per al sector HORECA, supermarket, indústria i logística entre altres, a més de sistemes específics per a aplicacions d'alta humitat, cellers o aplicacions de conservació i maduració de carn.

INTARCON continua amb el seu compromís constant d'oferir la solució més fiable, eficient i sostenible per a les instal·lacions de refrigeració, apostant per gasos naturals com són el R-290 – propà -, CO₂ i NH3, així com la fabricació d'equips més eficients. Les principals novetats de producte són:

  • Equips compactes de R-290 per a instal·lació en sostre, paret o porta de cambres frigorífiques de petit i mitjana grandària, amb molt reduïda càrrega de refrigerant.
    220086 Intarcon Chiilventa
  • Motoevaporadores R290 Waterloop. Aquest evaporador amb grup incorporat és una innovadora solució 100% natural que INTARCON proposa per a cambres frigorífiques de fins a 50 m³.
  • La nova gamma de minicentrales frigorífiques A2l Approvedde 15 a 40 kW ha estat dissenyada per a aplicacions de refrigeració comercial centralitzada de mitja potència, equipades amb compressors semiherméticos i dissenyades per a treballar indistintament amb refrigerant R-449A o amb refrigerant lleugerament inflamable R-454C de baix PCA (< 150). Es posicionen com una inversió eficient i segura, de baix cost, convertint-se en una molt bona alternativa per a complir amb el marc regulador a mitjà termini sobre gasos fluorats a la Unió Europea.
  • Minicentrales de CO₂ de 30 a 100 kW. Centrals compactes de CO2 transcrítico per a producció simultània de fred positiu i negatiu en aplicacions comercials. Tenen una alta fiabilitat i eficiència en climes càlids, gràcies a l'alt rendiment de la compressió paral·lela. Són una solució ecològica que complementa la gamma de HFC a partir de 40kW per a complir amb el reglament F-Gas a partir de 2022.

 220086 Intarcon Chiilventa 1

  • Plantes refrigeradores de R-290, per a aplicació de refrigeració comercial i industrial, que utilitzen una reduïda càrrega de propà o R-290 com a refrigerant primari contingut en la planta, i aigua, glicol o salmorra com a refrigerant secundari per al transport de fred. Solució natural, ecològica i eficient a més de ser una solució a llarg termini lliure de refrigerants fluorats.
  • Plantes refrigeradores de NH3 – ammolite, de gran potència i alta eficiència amb tots els avantatges de l'amoníac com a refrigerant natural. Ammolite utilitza la tecnologia d'amoníac de baixa càrrega amb condensació directa en aire sense consum d'aigua, constituint una de les solucions més eficients i ecològiques del mercat.

 220086 Intarcon Chiilventa 2

INTARCON participarà en Specialist fòrum Refrigeration, on Javier Cano, Subdirector General de INTARCON, parlarà sobre les solucions de refrigeració amb sistemes de baixa càrrega de R-717 (amoníac).

L'equip comercial de INTARCON estarà esperant la seva visita en l'estand 7-220.

 

Sobre INTARCON

INTARCON es una empresa española dedicada al diseño, fabricación y comercialización de equipos compactos de refrigeración comercial e industrial. Tiene como misión desarrollar y ofrecer soluciones innovadoras para la operación más fiable, eficiente y sostenible de sus instalaciones de refrigeración.

Actualmente, INTARCON cuenta con más de 50.000 unidades en más de 50 países y delegaciones que cubren más de 40 países. Comprometida con el medio ambiente y abarcando diferentes proyectos de I+D+i que permitan ofrecer soluciones cuidadosas con el medio ambiente.

Para más información visite www.intarcon.com.