Eurofred bussines portal amplia las referencias de equipamientos de climatizacion, horeca.

Eurofred Business Portal amplia a més de 74.000 referències d'equipaments de climatització, horeca i inclou Recanvis

L'Eurofred Business Portal és una plataforma digital pionera que permet als professionals de la climatització i Horeca realitzar les seves compres en línia de màquines i recanvis a través d'una sola web i un únic carret; preparar fàcilment els seus projectes i rebre assessorament durant tot el procés de compra, des de la preparació fins a la postvenda.

L'Eurofred Business Portal, disponible 24x7 els 365 dies de l'any, està actualitzat amb les últimes novetats i inclou més de 74.000 referències entre màquines i recanvis.

La plataforma de Eurofred permet als professionals consultar la informació detallada i actualitzada dels productes, la seva disponibilitat en viu i preus, així com tota la documentació tècnica, manuals d'usuari i etiquetes energètiques

Madrid, 31 de març de 2022 – Facilitar la major gamma d'equipaments professionals de climatització i Horeca, així com una assistència personalitzada per a oferir la millor solució. És la visió sobre la qual continua creixent la plataforma Eurofred Business Portal (EBP), pionera en el sector, desenvolupada per Eurofred Group, i que permet comprar en línia maquinària i productes les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, durant tot l'any.

Amb les seves tres funcionalitats principals – informació de producte, seguiment de gestió i compra en línia –, el EBP es posiciona com una eina essencial per als professionals de la climatització i Horeca, als qui els ofereix les dades i les referències que necessiten per a fer el seu treball diari de manera més àgil. A més, la plataforma és una solució integral que també els brinda acompanyament durant tot el procés de compra, des de la prevenda fins a la postvenda.

El Eurofred Business Portal estrena secció de recanvis
 
La plataforma digital EBP ha actualitzat el seu catàleg amb les últimes novetats i amplia a més de 4.000 referències de màquines de climatització i Horeca. Com a novetat, des d'enguany inclou més de 70.000 referències de recanvis, com a plaques electròniques, motors, comandaments a distància, connectors, vàlvules, termòstats, làmines, etc. Així, els professionals poden realitzar totes les seves compres de màquines i recanvis en una sola web i amb un únic carret, 24x7, els 365 dies de l'any.

El procediment és tan senzill com iniciar sessió en l'àrea de client; buscar el producte desitjat mitjançant el seu codi, model o referència i, una vegada visualitzats el seu preu i detalls, afegir-lo al carret de compra i finalitzar la comanda de manera ràpida i segura.

Una eina 360 al servei dels professionals

A més, el EBP permet consultar la informació detallada i actualitzada dels productes, la seva disponibilitat en viu i el seu preu; realitzar pressupostos i ofertes per als clients; consultar l'estat de l'enviament i accedir a factures i albarans des de qualsevol dispositiu, així com a tota la documentació tècnica de producte, manuals d'usuari i etiquetes energètiques.

La solució també inclou xat d'atenció al client, secció de promocions i un comparador que contempla l'opció d'afegir productes descatalogats per a poder conèixer els avantatges d'un equip nou respecte a un altre antic en cas de projectes de renovació.

“Els clients sempre han estat una prioritat per a Eurofred,” afirma Santiago Perera, Ibèria Business Director d'Eurofred, i afegeix: “Ens esforcem diàriament per a oferir-los la millor experiència possible i sabem que, per a això, no és suficient amb donar-los accés a la informació, també hem d'acompanyar-los i garantir l'agilitat, seguretat i transparència del procés. Per a això dissenyem el nostre Eurofred Business Portal, una plataforma que ja s'ha convertit en un recurs imprescindible per als professionals de la climatització i Horeca.”

El funcionament de la plataforma d'Eurofred és molt senzill. Tant les fitxes de producte, com els manuals d'usuari i les etiquetes energètiques són públiques. Per a accedir a la resta de la documentació, els professionals no tenen més que registrar-se sol·licitant les seves dades d'accés a través d'un formulari. Per a més informació, la companyia ha creat una sèrie de tutorials que acompanyen en el seu ús  https://www.youtube.com/playlist?list=plg6fvgcamjceozasuuxq9g0ocz84eunh7

Sobre Eurofred


Eurofred distribueix en exclusiva marques com Fujitsu, General, Daitsu, Clint, ISA, Missa, Elettrobar Coolhead i Giorik, entre altres. Equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial i calefacció) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als quals ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

Contacte de premsa:

LEWIS

Noelia Iglesias / Carla Sigler

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telf: +34 935 228 600