Els Roof han estat triats per a climatitzar una botiga d'elevat nivell d'ocupació.

 

Hitecsa climatitza una botiga a Tarragona

Els Roof Top Kubic Next d'Hitecsa han estat triats per a climatizar una botiga d'elevat nivell d'ocupació a Tarragona, gràcies a la seva màxima eficiència energètica i sostenibilitat.

Per a aquest projecte s'han triat 6 RoofTop Aire-Aire KuNBi 55, amb refrigerant R32 de baix PCA, i dos d'ells amb mòdul de recuperació de calor RCF. Es tracta del primer Roof Top R32 Inverter del mercat que assegura uns amplis límits de funcionament i un òptim comportament en condicions severes. Equips ideals per a muntar en l'exterior de grans superfícies amb instal·lació de conductes d'aire.

Els models KuNB permeten tractar tot l'aire d'un local d'una manera contínua i uniforme, mantenint no sols les condicions termohigrométricas adequades, sinó també purificant l'aire i eliminant els gèrmens mitjançant la incorporació del mòdul Germiclean, així com els elements que poden aparèixer per causa de la pol·lució o de la contaminació.

Des de 1982 Hitecsa és líder del mercat espanyol en el disseny i fabricació d'equips de climatització de mitjana i gran potència.