Els nous equips amb llum ultravioleta, capaços de climatitzar qualsevol estada i desinfectar-la.

 Haverland presenta els nous aires condicionats portàtils IGLÚ-7UV i IGLÚ-9UV, amb llum   ultravioleta

 SINF 21008 Harveland ENCAP

 

  • Els nous equips són capaços de climatizar qualsevol estada i desinfectar-la gràcies a la llum ultraviolada UV-C, que destrueix l'ADN dels virus i bacteris, eliminant les partícules contaminants, al·lergògens i males olors.

 

 Madrid, 20 d'abril de 2021. Amb l'arribada de l'estiu, un dels elements essencials per a la llar és l'aire condicionat. No obstant això, en aquests temps, el més important és mantenir un entorn i un espai segur i ventilat. Per això, és essencial trobar un producte que sigui capaç de ventilar i destruir els bacteris i els virus, alhora que actuï per a climatizar les estades.

 

Haverland,la marca líder de calefacció elèctrica a Espanya, està compromesa a assegurar i garantir espais interiors saludables, per la qual cosa ha presentat al mercat dos nous models d'aire condicionat portàtil: IGLÚ-7UV, amb un abast de 18m2, i IGLÚ- 9UV, per a espais de fins a 22m2.

 
 Aquests nous aires condicionats portàtils incorporen una llum ultraviolada, tipus C, capaç de desinfectar l'aire, eliminant organismes vius com a bacteris, fongs i virus.
 
 
 
La llum ultraviolada UV-C és capaç de destruir el material genètic dels virus i bacteris deixant-los inactius. A més, s'eliminen les partícules contaminants, al·lergògens i les males olors desinfectant l'aire refredat. Aquesta llum UV-C es troba a l'interior de l'aparell, sent totalment segur per a la salut ja que no emet llum cap a l'exterior.SINF 210081 Haverland NOTIS
Entre els avantatges principals d'aquests nous models IGLÚ-UV es troben les seves funcions: refredament, ventilació i deshumidificació de l'aire i desinfecció. A més, tenen un baix consum d'energia i compten amb un temporitzador digital ON/OF de 24h. Així mateix, compten amb una reixeta acte oscil·lant i un paper de comandaments integrat en la part superior, juntament amb un tub d'extracció d'aire calent i un kit de finestra corredissa; a més de comandament a distància amb funcions principals i l'opció de 2 velocitats. Tot això amb un fàcil manteniment i neteja.
 
 
 
A més, els models IGLÚ-UV utilitzen el refrigerant natural de R290, més sostenible i eficient.
 
És per això, que els aires condicionats portàtils de Haverland, de la mà dels models IGLÚ-UV, són el complement ideal per a una millor qualitat d'aire i la climatització de l'estada, en combinar perfectament la funció d'un aparell portàtil d'aire forçat i una llum UV-C, netejant i desinfectant l'estada i, al mateix temps, refredar l'aire a l'interior.