Groupe Atlantic inaugura una nova seu a Espanya.

 

SINF 210164 ACV YGNIS ENCAP

 

Groupe Atlantic inaugura una nova seu a Espanya. Unes instal·lacions d'avantguarda que reflecteixen la confiança del grup en el mercat espanyol i mostren el seu compromís per la innovació i pel creixement sostenible.

 

Groupe Atlantic Espanya, la filial del líder europeu en confort tèrmic Groupe Atlantic, acaba d'inaugurar una nova seu per a les seves oficines centrals. I ho fa amb la mirada posada en el futur. Les seves noves instal·lacions, situades a Viladecans, són un clar exemple de la visió de l'empresa i del seu compromís amb la sostenibilitat i amb el creixement a tots els nivells: econòmic, de coneixement, d'innovació i de capital humà.

 
 

Groupe Atlantic, és una empresa d'origen francès, líder europeu en confort tèrmic. Amb presència en 4 continents, 28 plantes industrials, 10.000 col·laboradores i col·laboradors i més de 2.200 milions de facturació, Groupe Atlantic porta més de 50 anys innovant per a transformar les energies disponibles en benestar durador. El seu compromís: satisfer un dret universal, el benestar, mitjançant la comercialització de solucions cada vegada més ecoeficients, respectuoses amb el medi ambient i adaptades a les necessitats de cadascun.

 
 

A Espanya i Portugal, Groupe Atlantic és present a través de les seves diferents marques: Themor és la marca del professional en l'àmbit domèstic per a solucions de confort tèrmic en ACS i calefacció (termos, escalfadors, bombes de calor de aerotermia, calderes etc.), ACV-YGNIS comercialitza solucions molt especialitzades en ACS i calefacció per a grans instal·lacions l'àmbit col·lectiu i terciari. Més recentment, Groupe Atlantic Espanya ha incorporat Edesa confort per al canal retail.

 
 

La nova seu de Groupe Atlantic Espanya es situa en el cor d'un exemple d'arquitectura de construcció circular en el qual ara bateguen més de 2.000 m² de tecnologia i espais dissenyats per a promoure l'intercanvi de coneixement en l'àmbit professional. Perquè treballar millor és treballar més eficientement, promovent així la satisfacció de manera bidireccional amb clients i proveïdors.

 
 

Aquesta aposta per la renovació i per la consolidació de la nova seu social per a Espanya i Portugal culmina la fusió entre Groupe Atlantic i ACV, permetent harmonitzar en un mateix espai, equips humans, recursos, sales de formacions, showroom i magatzems, amb l'objectiu de poder proporcionar el millor servei possible a tots els nostres clients.

 
 

Aquest canvi reafirma el compromís de Groupe Atlantic amb els mercats ibèrics, en els quals ja ha acumulat una experiència de més de 30 anys i on desitja continuar creixent per a consolidar la seva posició com a proveïdor preferent en solucions d'ACS i calefacció.

 

En resum, la nova seu de Groupe Atlantic España és la millor visualització de l'aposta del grup pel projecte al nostre país i que té com a objectiu afrontar amb garanties d'èxit els reptes dels pròxims 20 anys.

 

SINF 210164 ACV YGNIS noti

 

Els nous despatxos, sales i magatzems són el punt de trobada dels més de 100 col·laboradores i col·laboradors que a Espanya fan possible impulsar la principal motivació de la companyia: portar el confort tèrmic a tothom.