Presenta el programari gratuït en un esdeveniment exclusiu per a professionals de la climatització

 
Eurofred presenta el programari gratuït Open BIM Fujitsu en un esdeveniment exclusiu per a professionals de la climatització
  • Eurofred presenta en un esdeveniment exclusiu el nou programari gratuït per al disseny, càlcul i modelatge BIM de sistemes VRF i de aerotermia Fujitsu Open BIM Fujitsu, ja disponible en la plataforma BIMserver.center, que permet als instal·ladors planificar ofertes i projectes de forma més fàcil i ràpida.
  • Open BIM Fujitsu ofereix un entorn de treball 3D en el qual modelar els sistemes VRF i aerotérmicos de la marca, definir les càrregues tèrmiques i dimensionar els sistemes, facilitant, a més, exportar els resultats i obtenir la qualificació energètica de l'edifici.

Madrid, 29 de setembre 2022 – Eurofred, companyia que s'ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats de climatització, aire industrial, qualitat ambiental interior i refrigeració, ha presentat el nou programari gratuït per al disseny, càlcul i modelatge BIM de sistemes VRF i de aerotermia Open BIM Fujitsu. Ho ha fet en un esdeveniment dedicat a professionals, ahir 28 de setembre.

L'exclusiva terrassa de l'Hotel 1898 de Barcelona va acollir la trobada, en el qual una trentena de professionals del territori van gaudir d'un cocktail a la terrassa i van conèixer de prop la gamma de producte VRF i de aerotermia de Fujitsu. A més de van ser testimonis de com la connexió de la nova eina de la marca amb CYPETHERM HE Plus els ajuda a dissenyar, calcula i modelar BIM de sistemes VRF i aerotermia de manera àgil i resolutiva.

L'eina, que està integrada en el flux de treball Open BIM a través de la plataforma BIMserver.center i sorgeix de la col·laboració entre Fujitsu i CYPE, ajuda al fet que professionals de la climatització puguin planificar ofertes i projectes de manera més fàcil i ràpida digitalitzant tot el procés. Una vegada completat el model de sistemes VRF i de aerotermia Fujitsu, Open BIM Fujitsu els permet incorporar-lo a la resta de les disciplines – arquitectura, estructura, altres instal·lacions, etc. – per a conformar un únic projecte amb informació.

Una completa eina per als professionals de la climatització

Open BIM Fujitsu facilita el disseny de les seves ofertes oferint-los un entorn de treball 3D que els permet llegir i representar en el model tots els arxius importats continguts en el projecte associat. A partir d'aquí, el programari modela els sistemes situant els equips terminals i les unitats exteriors i connectant-los mitjançant canonades en la seva posició real. A més, l'eina defineix les càrregues tèrmiques – potència total de calefacció i potència total i sensible de refrigeració - de cadascun dels recintes del model o importa les calculades prèviament amb el programari CYPETHERM LOADS.

Finalment, basant-se en el model dels sistemes i en la definició de les càrregues tèrmiques, Open BIM Fujitsu selecciona els equips interiors i exteriors necessaris per a complir amb les exigències tèrmiques dels recintes, dimensiona les canonades i comprova les seves limitacions. També és capaç de calcular sense dimensionar la proposta de l'usuari, comprovant si aquesta és correcta.

Open BIM Fujitsu permet exportar el resultat i obtenir la qualificació energètica del projecte

Una vegada calculats i dimensionats els sistemes, Open BIM Fujitsu permet als instal·ladors exportar el document de càlculs justificatius, els esquemes de canonades i control i un quadre de materials.

Posteriorment, per a obtenir la qualificació energètica del projecte, CYPETHERM HE Plus, el document reconegut per a la certificació energètica d'edificis, llegeix la instal·lació definida en el programari, inclosos els equips modelats en Open BIM Fujitsu.