Eurofred presenta la gamma de Multi-Splits amb gas R32 de Fujitsu, més flexible i ecològica.SINF 210165 EUROFRED ENCAP

  • Per les seves altes prestacions i les possibilitats de combinació que ofereix, la gamma de Multi-Splits amb gas R32 de Fujitsu és capaç de cobrir una gran varietat d'aplicacions, des d'espais petits com a habitatges, fins a grans locals comercials o edificis d'oficines.

 

  • La gamma de Multi-Splits de Fujitsu utilitza el nou gas refrigerant R32, que té un impacte un 75% menor sobre l'escalfament global i, al ser un gas pur, resulta molt més fàcil de reciclar.

 

Eurofred, companyia que s'ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats de climatització, aire industrial, qualitat ambiental interior, refrigeració i equipament per al sector Horeca, presenta els Multi-Splits amb gas refrigerant R32 de Fujitsu, la gamma més flexible i eficient per al sector residencial i comercial.

 
La sèrie de Multi-Splits de Fujitsu permet connectar diverses unitats interiors amb una única unitat exterior i crear el sistema que més s'ajusti a les necessitats concretes de cada espai, ja sigui un habitatge, local comercial o oficina, garantint una climatització eficient i homogènia.
 
 
Els Multi-Splits de Fujitsu també són més sostenibles, ja que utilitzen el R32, un gas pur molt més fàcil de reciclar i amb un impacte sobre l'escalfament global un 75% menor que el seu precedent, el R410A. A més, els equips necessiten una menor quantitat de gas i, en cas de produir-se una fugida, resulta tres vegades més econòmic, ja que, en ser ecològic, està gravat amb menys imposats.
 
 
Unitats Interiors
 
La gamma de Multi-Splits Fujitsu amb gas R32 inclou els Multi-Splits 2x1, 3x1, 4x1 i 5x1, especialment adequats per a aplicacions que requereixen aire condicionat en diverses sales, com a habitatges o oficines. En comptar amb control a distància individual o centralitzat, els equips poden connectar-se i manejar-se de manera independent. D'altra banda, disposen de tecnologia DC en el control de compressors, els motors dels ventiladors interiors i exteriors i els inversors, la qual cosa unit a valors SCOP de fins a 4,7 i un SEER de fins a 8,7, es tradueix en un major estalvi energètic.
 
 
També formen part de la gamma els Multi-Splits Simultanis, dobles o triples, recomanats per a situacions en les quals és necessari utilitzar diverses unitats interiors al mateix temps, com a edificis grans o amb un disseny de planta poc convencional. En aquest sentit, permeten ajustar les unitats en funció de la forma de la sala i de la seva càrrega tèrmica per a assegurar una distribució del cabal d'aire més confortable. Així mateix, els Multi-Splits Simultanis de Fujitsu ofereixen la màxima flexibilitat, a nivell de disseny, molt més compacte que el de qualsevol unitat exterior convencional, i d'instal·lació, la longitud de canonada màxima admissible és de 50 metres i la diferència d'altura màxima, 30 metres, per la qual cosa pot instal·lar-se en residències de grans dimensions o en edificis de diverses plantes.
 
 
Unitats Exteriors
 
Tant els Multi-Splits 2x1, 3x1, 4x1 i 5x1, com els Multi-Splits Simultanis són compatibles amb una àmplia gamma d'unitats interiors, per la qual cosa poden seleccionar-se en funció de la grandària i les condicions de l'espai a climatizar. En el cas dels primers, fins i tot poden instal·lar-se en espais reduïts, ja que poden combinar-se amb models de capacitat mitjana i petita, com a Conducte Mini, Conducte Slim i Cassette Compacte
 
 
Els Multi-Splits 2x1, 3x1, 4x1 i 5x1 amb gas R32 de Fujitsu també són compatibles amb els Splits de paret de les sèries KG, KE i KM, que garanteixen el confort, la comoditat i l'estalvi energètic gràcies a funcionalitats com les maneres potent i de baix nivell de soroll, el funcionament de calor a 10 °C, el canvi automàtic fred/calor, les làmines d'oscil·lació vertical, la velocitat automàtica del ventilador, el reinici automàtic, el programador de somni i de programes o el senyal de filtre.