El cercador desenvolupat per Eurofred ofereix tota la informació sobre les subvencions

 
Eurofred llança un cercador de subvencions i ajudes en els seus productes d'aerotermia per CC.AA.
 

El nou cercador web desenvolupat per Eurofred ofereix tota la informació sobre les subvencions aplicables a solucions d'aerotermia 

Eurofred, companyia que s'ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats de climatització, aire industrial, qualitat ambiental interior i refrigeració, recopila en un nou cercador tota la informació relativa a les subvencions aplicables a les solucions aerotérmiques amb l'objectiu d'acostar-la a professionals i particulars i ajudar-los a estalviar.

En el marc del nou programa europeu d'ajudes en matèria residencial i habitatge social del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern espanyol, les diferents comunitats autònomes ofereixen a particulars subvencions en forma d'ajudes directes per a incentivar les fonts d'energia renovables vinculades amb l'autoconsum i l'emmagatzematge i amb la implantació de sistemes tèrmics renovables.

Subvencions de fins a 3.000€ instal·lant l'aerotermia de Fujitsu i Daitsu

Una de les tecnologies renovables contemplades per les subvencions és l'aerotermia. Capaç de generar calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària (ACS) a partir de l'energia emmagatzemada en l'aire en forma de calor, a més de versàtil, és una energia neta, molt eficient i rendible. No sols genera una quarta part de les emissions de CO₂ que els sistemes elèctrics convencionals, la meitat que els basats en combustibles fòssils i un 30% menys que els que utilitzen gas natural, sinó que permet als usuaris estalviar més del 80% de la despesa energètica en climatització, calefacció o aigua calenta.

A aquests beneficis, les subvencions del Govern afegeixen un estalvi extra amb ajudes directes de fins a 3.000 euros després de la compra dels equips. Així, ara, instal·lar les solucions aerotérmiques de Fujitsu i Daitsu, distribuïdes per Eurofred, és encara més fàcil.

Tota la informació sobre les subvencions en una única web
Per a ajudar tant als seus clients com als usuaris finals a estalviar a l'hora d'instal·lar les solucions basades en l'aerotermia del seu catàleg, Eurofred ha creat un cercador web en el qual, a més de recopilar tota aquesta informació sobre les subvencions classificada per productes, acompanya als visitants en el procés de tràmit descrivint els passos i requisits a seguir, i els redirigeix a la pàgina principal de cada comunitat autònoma perquè puguin presentar la informació requerida per a adherir-se a les bonificacions.

“En Eurofred sempre posem a les persones en el centre. Som un soci de confiança per als nostres clients i anem més enllà d'ampliar el nostre catàleg amb solucions cada vegada més ecoeficients,” diu Santiago Perera, Ibèria Business Director de Eurofred. “Ens diferenciem per un acompanyament integral, especialitzat i personalitzat i, per a això, desenvolupem eines que facilitin la vida i ajudin a estalviar, com el nostre nou cercador de subvencions a la instal·lació d'equips aerotérmics.”