L'aire més fàcil per a refrescar la llar i impulsar el confort en temporada de calor extrema.

Eurofred y Valeria Ros presenten l' ‘aire més fàcil’ amb Daitsu per a refrescar la llar

  • La còmica Valeria Ros, que actualment col·labora en el programa ‘Arruixant’ de la Sexta, protagonitza l'espot televisiu del nou Split de paret AGIO de Daitsu, marca amb la qual la seva trajectòria humorística i el seu caràcter fresc i desenfadat encaixen a la perfecció.
  • El nou Split de paret de Daitsu, AGIO, destaca per la seva excel·lent eficiència, la seva senzillesa i el seu sistema de purificació d'aire format per tres filtres que, juntament amb la funció Cold Plasma, mantenen l'aire interior de les estades net i sa.

Madrid, 15 de juny de 2022 – Eurofred, companyia que s'ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats de climatització, aire industrial, qualitat ambiental interior i refrigeració, compta amb la col·laboració de la còmica Valeria Ros en la seva campanya d'estiu amb el nou Split de Paret de Daitsu AGIO per a refrescar la seva llar i impulsar la sensació de confort en temporada de calor extrema.

Des de 2017, Valeria Ros forma part de Central de Còmics i Comedy Central News. També és la copresentadora del programa de la Cadena Ser ‘La Llengua Moderna’ i col·labora en l'espai ‘Arruixant’ de la Sexta. Guionista, locutora, presentadora, reportera, monologuista i, en definitiva, còmica, Valeria protagonitza el nou espot de televisió de Daitsu, marca amb la qual la seva trajectòria humorística i el seu caràcter fresc i desenfadat encaixen a la perfecció.

AGIO: senzillesa, eficiència i confort

Daitsu és frescor i AGIO, sinònim de senzillesa, eficiència i confort, és un exemple perfecte. La millora de la qualitat de l'aire és una dels seus principals característiques. La gamma disposa d'un sistema de purificació d'aire específic format per tres filtres que retenen la pols, les olors, els bacteris i els virus i la funció Cold Plasma, que realitza descàrregues elèctriques en les molècules de l'ambient per a descompondre virus i bacteris.

AGIO també ofereix una elevada eficiència energètica (A+++ en calefacció en totes les gammes i en fred en la sèrie 9 i 12). No sols utilitza el nou gas refrigerant ecològic R32, sinó que compta amb un motor de ventilador DC Inverter i tres maneres – Nit Silenciós, I Feel i Desgebrament intel·ligent -, que, a més de maximitzar el confort, milloren l'estalvi energètic.

Tornant al confort, sobretot durant els dies amb onades de calor. A més, d'I Feel i Nit Silenciós, AGIO ofereix diverses velocitats de ventilació i les maneres Swing, que garanteix que la sortida de l'aire es distribueixi de manera homogènia, i Turbo, que accelera la climatització per a arribar a la temperatura desitjada incrementant la potència frigorífica o calorífica.

Amb característiques com un sistema de reixeta horitzontal dissenyat per a facilitar la seva retirada, AGIO també és més fàcil de netejar i mantenir i, gràcies al seu panell frontal minimalista, harmonitza amb qualsevol ambient. A més, compta amb control Wifi, la qual cosa permet als usuaris gestionar la unitat interior a través dels seus dispositius mòbils usant l'App EWPE Smart o els assistents de veu Alexa i Google Home.