Ponència sobre els beneficis dels sistemes centralitzats d'ACS, calefacció i climatització

Eurofred exposarà els avantatges dels sistemes centralitzats de climatització al Simposium Urban Solutions de Vigo

  • El Simposium Urban Solutions, organitzat per Cluergal, se celebrarà del 20 al 22 de setembre a Vigo i inclourà un fòrum amb xerrades articulades sobre la base de quatre eixos: Cities, Lighting, Energy i Mobility.
  • El dimarts 20, Eurofred, com a Patrocinador d'Or de l'esdeveniment, donarà una ponència dins de l'eix Energy centrada en els beneficis dels sistemes centralitzats d'ACS, calefacció i climatització pel que fa a economia, seguretat, sostenibilitat i eficiència energètica i en la qual es proposaran diferents opcions de disseny per a maximitzar el seu control.

Madrid, 16 de setembre de 2022 – Eurofred, companyia que s'ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats de climatització, aire industrial, qualitat ambiental interior i refrigeració, serà present en el Simposium Urban Solutions, que tindrà lloc en el Cercle d'Empresaris de Vigo els dies 20, 21 i 22 de setembre.

L'esdeveniment està organitzat pel Clúster d'Energies Renovables de Galícia (Cluergal), una organització oberta i multidisciplinària formada per entitats relacionades amb el sector de les energies renovables i la sostenibilitat energètica, i inclou un fòrum amb xerrades articulades sobre la base de quatre eixos: Cities, Lighting, Energy i Mobility.

Com a Patrocinador d'Or de l'esdeveniment, Eurofred participarà dins de l'eix Energy amb una ponència. Sota el títol ‘Sistemes centralitzats d'ACS, Calefacció i Climatització’, Silvia Fernández, Renewable Energy Project Manager en Eurofred, exposarà els beneficis que suposen els sistemes centralitzats pel que fa a economia, seguretat, sostenibilitat i eficiència energètica. A més, proposarà als assistents diferents opcions de disseny per a maximitzar el seu control, un gran avantatge competitiu respecte a altres sistemes individuals o distribuïts. La xerrada se celebrarà el dimarts 20 a les 12.30h.

“Els sistemes de climatització, pel seu pes en el consum energètic total, juguen un paper clau en la definició de les ciutats del futur,” afirma Marta Tomás, Directora d'Energies Renovables en Eurofred. “Apostar per sistemes més eficients i ecològics és fonamental per a accelerar la descarbonització del parc immobiliari i cobrir les necessitats calefacció, refrigeració i ACS tot l'any de manera neta, segura i  rendible.”