170327 eurofred 170110

Santiago de Xile, 27 de març 2017.- EUROFRED, empresa global líder en la distribució d'equips d'aire domèstic, comercial, industrial, calefacció i Horeca amb presència en 8 països, ha creat recentment una nova filial a Xile.
Eurofred Xile comercialitzarà els equips i sistemes de climatització d'última generació per als mercats d'aire domèstic, comercial i industrial i calefacció de marques capdavanteres com Fujitsu, General, Daitsu i Aquatermic, respectivament. Totes elles ofereixen solucions que uneixen eficiència, disseny i innovació.

La companyia desenvolupa, des de fa 50 anys la seva activitat sota els paràmetres de la qualitat, eficiència, tecnologia avançada, innovació, reducció energètica i cura mediambiental. Com explica Jaume Santacana Senpau, director de Màrqueting i Desenvolupament de EUROFRED, “des de 1966 som un partner clau en el desenvolupament del negoci dels nostres clients i en la modernització de les seves empreses sobre la base de les tecnologies i productes més eficients i innovadors. Ara volem ser un referent
també per al desenvolupament xilè en sectors com el turisme, l'hostaleria, la indústria i el comerç, on la climatització i el fred comercial són elements claus per elevar els estàndards de qualitat i servei en aquestes àrees d'activitat”.

Oferta innovadora orientada al client

Eurofred és una empresa internacional amb la visió totalment fixada en el client i que adapta productes i serveis als nivells de competitivitat que aquests precisen i també als canvis del mercat on opera. L'empresa explica ja amb oficines a Espanya, França, Itàlia, Portugal, Regne Unit, Irlanda, el Marroc i, recentment, a Xile. L'eficiència és una dels seus grans senyals d'identitat i un dels principals valors de Eurofred al mercat, apostant des de l'inici per l'ecoeficiència i impulsant el desenvolupament de productes que incorporen gasos refrigerants amables, d'última generació, respectuosos amb l'entorn i amb la màxima eficiència energètica.

Aliança amb Fujitsu

EUROFRED és partner de Fujitsu General Ltd des de 1985 per a la distribució dels seus productes en els 8 països on opera, que li ha permès liderar el sector de la climatització. Aquesta aliança es va reforçar, fa 10 anys, amb una Join Venture a Regne Unit. Eurofred distribueix en exclusiva marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, Criocabin i Giorik, equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica i comercial, aire industrial, Horeca i calefacció) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla estar al costat del professional oferint la màxima excel·lència en productes i serveis.

Per a més informació:

EUROFRED
Natalia Acevedo, Directora de Comunicación
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
TF: 934199797
GPS Imagen y Comunicación
Mª José Álvarez
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tf: 630074039
Itsaso Zunzunegui
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tf: 633055698

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (170403_eurofred_170410.pdf)170403_eurofred_170410.pdf[ ]453 kB