Tenen capacitat d'adaptació, una fàcil instal·lació i unes reduïdes dimensions

 

  • La seva capacitat d'adaptació, una fàcil instal·lació i unes reduïdes dimensions, els converteixen en la millor opció per a aquesta mena d'habitatges
  • Un correcte ús i manteniment millorarà les seves prestacions, qualitats, i el confort de l'usuari. 

 

Madrid, 21 de juliol de 2020. Els termos elèctrics són la millor solució i l'alternativa més estesa en llars amb usos discontinus gràcies a les seves principals característiques: la seva capacitat d'adaptació en pràcticament qualsevol espai, una fàcil instal·lació i una àmplia varietat de capacitats. Aspectes clau que demanden els usuaris sobretot en estades dedicades a les vacances i al descans, com és el cas de les segones residències

L'elecció d'un termo elèctric o un altre dependrà de les necessitats de cada consumidor, el nombre de persones en l'habitatge i els hàbits de consum i la tipologia d'habitatge, per a això, Junkers, marca de la divisió de Bosch Termotecnia pertanyent al Grup Bosch,, compta amb una àmplia gamma de termos elèctrics amb capacitats que van des dels 35 litres fins als 300 litres, d'instal·lació reversible o Slim, amb menor diàmetre per a espai estrets, d'instal·lació horitzontal per a col·locar en falsos sostres, o grans capacitats per a cobrir altes demandes.

Durant el període estival els segons habitatges tornen a ocupar-se, i, perquè els usuaris puguin realitzar l'ús més adequat i eficient del seu termo elèctric, la marca ha preparat uns útils consells.

Per a aquelles persones que estan poc temps a casa i tan sols utilitzen el termo elèctric unes hores concretes del dia, es recomana utilitzar un programador digital extern perquè el dispositiu estigui en funcionament tan sols durant les hores estimades d'ús. D'aquesta manera, també es delimita el consum d'energia, reduint així la despesa econòmica i l'impacte en el medi ambient. Així mateix, s'aconsella realitzar activitats quotidianes, com pot ser el moment de la dutxa, durant una mateixa franja horària. D'aquesta manera, s'evita tenir en actiu l'aparell en diferents moments del dia. En aquest sentit, d'entre tota la seva gamma de termos, Junkers destaca el model Elacell Excellence 4500. Gràcies a la seva funció Smart, aquest equip es col·loca a l'avantguarda de l'eficiència energètica arribant a aconseguir un 54% més d'estalvi energètic respecte a altres models.

Un aspecte fonamental a considerar és el tipus d'aigua de la zona. En moltes ocasions aquestes solucions són habituals en residències costaneres, zones en les quals predominen les aigües dures característiques per la seva alta concentració de minerals, que poden donar lloc a l'aparició de calç i per tant desgastar la instal·lació i afectar el seu rendiment. Per a evitar això, el millor és sempre la prevenció i, davant casos d'aigües dures, instal·lar termos elèctrics de resistència elèctrica embeinada com els de la gamma Elacell Excellence o Comfort de Junkers, en els quals la resistència no està en contacte directe amb l'aigua i no corre risc d'acumular calç. En aquesta mena de solucions, és aconsellable revisar l'estat de la beina protectora abans de tornar a posar en marxa el termo, per a detectar a temps possibles desgastos i aconseguir un rendiment òptim.

Junkers recorda també la importància de desconnectar el termo elèctric quan no es vagi a utilitzar durant un llarg període de temps. Pel que una vegada finalitzi l'estada en l'habitatge després de l'època estival, és convenient desconnectar-ho de la xarxa elèctrica.

Finalment, la marca destaca la importància de comptar sempre, amb el Servei Tècnic Oficial que revisarà els components i comprovarà que el termo elèctric funciona correctament després de mesos en desús. Una revisió a l'inici del període d'ús garantirà el confort durant l'estada.

Fidel al seu compromís amb els consumidors i el medi ambient, Junkers continua treballant per a fer més fàcil la vida de les persones oferint les solucions més pràctiques i còmodes tenint en compte les necessitats de cada consumidor, així com de l'entorn en el qual es troben.