Climatitza  la nau industrial de la companyia de Mars Petcare a Arévalo (Valladolid).

 

El primer Geniox BIG de Systemair climatiza la fàbrica de Mars Petcare en Arévalo (Valladolid)

Systemair va llançar recentment al mercat l'ampliació de cabals de la gamma d'unitats de tractament d'aire Geniox, sota el que s'ha denominat com Geniox BIG.
Ara aquesta família de producte compta amb uns cabals d'entre 750 i 110,000 m³/h. Les quatre grandàries grans de Geniox estan disponibles amb recuperador rotatiu i bateries recuperadores, mentre que la grandària Geniox 35 inclou addicionalment recuperadors de plaques.

En alguns projectes es pot instal·lar una UTA gran de Geniox en lloc de diverses petites. Les grandàries grans són més econòmics en termes de funcionament, en tenir més espai per a impulsar l'aire a l'edifici i, així, utilitzar menys energia. A més, la instal·lació, funcionament i manteniment d'una unitat gran és més senzill que la de diverses unitats petites.

Primer Geniox BIG
Als pocs dies d'anunciar l'ampliació de cabals entrava la primera comanda. Aquest anava destinat a la climatització de la nau industrial que la companyia d'alimentació de mascotes, Mars Petcare, té en la localitat d'Arévalo (Valladolid). La multinacional es trobava ampliant les seves instal·lacions per a afegir una nova línia de producte, i necessitava un equip que fos capaç de manejar cabals d'aire molt amplis per a unes instal·lacions tan grans com les seves.

Per a aquest espai es necessitava una unitat de tractament d'aire que pogués manejar un cabal de 57.000m3/h i que a més fos eficient energèticament. Systemair España no sols complia els requisits quant a cabal, també quant a eficiència, ja que la unitat s'ha dissenyat amb un recuperador de calor rotativa.

Els equips Geniox de les grandàries més grans s'han dissenyat de manera robusta però alhora facilitant el transport, malgrat les seves dimensions. A més, aquests equips es poden col·locar tant en interior com en intempèrie.