Aquesta tecnologia utilitza com a font d'energia renovable la AEROTERMIA

 
ECODAN, la solució enfront de la situació energètica actual

 

  • El marc energètic en el qual vivim obliga el consumidor a buscar la millor tecnologia, aquella energèticament eficient, capaç de proporcionar el màxim confort, permetent el major estalvi
  • ECODAN és la solució tecnològica real i existent avui dia que garanteix, gràcies a la aerotermia, la màxima eficiència energètica.
  • Calefacció, aire condicionat i aigua calenta sanitària en un sol sistema, permetent estalviar fins a un 80% en el total de la factura energètica, gràcies a que utilitza l'aire exterior com a font d'energia.
  • ECODAN no es veurà afectat per les limitacions de consum de gas, entre altres, ja que no necessita instal·lació de gas o d'un altre combustible.

Madrid, 22 de setembre de 2022. L'hivern i el fred arriben en una situació d'incertesa, marcada per un context energètic molt complicat per als consumidors.

Per això, ara més que mai, és necessari comptar amb els equips adequats, equipats amb la millor tecnologia. Equips que proporcionin el confort i la climatització necessaris, i que permetin que la factura energètica no es dispari.

ECODAN és la tecnologia exclusiva de Mitsubishi Electric, marca líder de la climatització, que deixa patent que SÍ QUE existeix una solució real front aquesta crisi energètica i els seus derivats futurs.

Aquesta tecnologia utilitza com a font d'energia renovable la AEROTERMIA, que permet utilitzar l'aire exterior com a font gratuïta de climatització, permetent estalviar fins a un 80% en la factura energètica. I és un sistema complet: proporciona calefacció, aire condicionat i aigua calenta sanitària.

Concretament, amb ECODAN l'energia que es necessita per a escalfar la llar depèn de 2 fonts: un 20% del subministrament elèctric i el 80% restant de l'aire exterior, amb el que el consumidor només paga el 20% del que consumeix.

Enfront de les calderes convencionals, ECODAN no necessita instal·lació de gas o d'un altre combustible ni l'obligació d'inspeccions periòdiques perquè, al no haver-hi cap mena de combustió, no hi ha risc d'incendi, explosió o intoxicació. A més, la seva instal·lació i manteniment són molt senzills: els sistemes de bomba de calor es poden adaptar a instal·lacions existents, requereixen de poc espai i menor necessitat de manteniment.

Ecologia, eficiència i estalvi en un sistema sostenible que redueix les emissions de CO₂ i que no es veurà afectat per les limitacions a l'ús del gas i l'electricitat que s'estan imposant a nivell nacional i europeu, ja que és considerada com a renovable. A més, facilita aconseguir les certificacions LLEGIU, BREEAM, WELL i Passivhaus.

 

Màxim Confort amb el major estalvi

El seu pràctic control d'estades permet mantenir la temperatura més confortable en cada espai, estalviant energia de manera senzilla. A més, compta amb un sol comandament de control per a tot, incloent-hi radiadors i sòl radiant.

També la gamma ECODAN permet controlar el sistema a distància, des de qualsevol ordinador, Tauleta o Smarthphone connectat a Internet, i t'ofereix des d'informes de funcionament fins a informació meteorològica.

Per a més informació consulta en www.ecodan.es

 

Servei de Revisió Oficial de ECODAN

Amb aquest servei, dut a terme sota els més estrictes estàndards japonesos marcats per fàbrica, els experts s'encarregaran de verificar el bon funcionament de ECODAN, ajudant a estalviar energia i assegurar el màxim rendiment durant tota la vida útil. L'usuari de ECODAN podrà contractar en línia aquest servei a través de www.revisionoficialecodan.es.

 

Vols saber quant pots estalviar amb la Aerotermia?

Mitsubishi Electric ofereix, a més, una nova eina en línia, gràcies a la qual podem saber quin és el sistema que millor s'ajusta a les necessitats de cada habitatge, quantificant realment l'estalvi anual que suposa la utilització del sistema Ecodan enfront dels sistemes de calefacció tradicionals. Veure en  https://www.mitsubishielectric.es/aire-acondicionado/%20calculadora-*ecodan/