Set de connexió PICV flexible per a ràpida instal·lació, descàrrega i servei

DANFOSS presenta el seu Set de connexió PICV flexible per a ràpida instal·lació, descàrrega i servei. Aquest set permet que les funcions SINF 21001 DANFOSS Encaptestades que abans necessitaven diversos programadors horaris digitals i les amplien amb noves funcions. AB-QM 4.0 Flexo és un set de connexió compacte i estalviador de temps per a unitats fan & coil en sistemes de climatització hidrònics. És la millor resposta per a una major flexibilitat d'instal·lació i projectes prefabricats.

8 bones raons per escollir AB-QM 4.0 Flexo en els seus projectes

AB-QM 4.0 Flexo Danfoss està dissenyat per a facilitar i agilitar la instal·lació de la unitat fan & coil (FCU). Tots els components estan prèviament assemblats en un set compacte de connexió. Cada set individual està avaluat a pressió després del seu assemblat. Això evitarà qualsevol problema de fugides in situ. Usant el set AB-QM 4.0 Flexo permet el millor ús possible de l'espai disponible al voltant de la unitat fan & coil i estalvia temps d'instal·lació. En el cas que la FCU requereixi servei, es pot ingressar fàcilment a la unitat i tancar en les connexions de subministrament i retorn.

PICV AB-QM 4.0 d'alta precisió AB-QM 4.0 Danfoss és el component principal en el set de connexió. Assegura un sistema de calefacció o refredament perfectament equilibrat sota condicions de càrrega completa i parcial. El seu disseny únic amb un controlador de pressió diferencial integrat forma una autoritat de vàlvula del 100% independentment de l'ajust previ del flux de disseny. Per a obtenir més informació sobre AB-QM 4.0, simplement vagi a ABQM40.danfoss.com.

(Més informació al fitxer adjunt)

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_21001_DANFOSS.pdf)SINF_21001_DANFOSS.pdf[ ]667 kB