Barcelona, III d'abril de 2017.- Aquesta primavera Daitsu i Worten regalen tres mesos de subscripció gratuïta a Spotify Premium per gaudir de la millor música a “el teu aire” i passar un estiu fresquito i confortable. La promoció, va començar el dia 1 d'abril en tots els centres Worten d'Espanya i està vinculada a la compra dels models Daitsu Air amb Wifi: Daitsu Air ASD 9 Ui-DN, Daitsu Air ASD 12 Ui-DN i Daitsu Air ASD 18 Ui-DN.

Per gaudir d'aquesta promoció, amb la qual no voldràs sortir de casa o de l'oficina, una vegada comprat l'equip i amb el tiquet de compra cal entrar a la web: http://www.daitsu.es/noesunaltavoz/ emplenar un senzill formulari, activar el codi de Spotify que rebràs en el teu email i començar a gaudir de la major música, sense ximpleries.

170403 eurofred 170410

 

Els nous equips d'aire condicionat Daitsu amb Wifi permeten gaudir de la millor temperatura estiguis on estiguis, a prop o lluny, accedint a l'equip a distància i controlant les seves funcions de manera molt senzilla des de qualsevol dispositiu mòbil.
A més, ofereixen un disseny més elegant i modern per climatizar llars i oficines amb la millor relació qualitat-preu, màxima eficiència energètica i les totes les funcions que reclamen els usuaris.

Sobre Eurofred

Eurofred distribueix marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, Criocabin i Giorik, equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als quals ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.
Per a més informació:

EUROFRED
Nathalia Acevedo, Directora de Comunicació Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
TF: 934199797

GPS Imatge i Comunicació

Mª José Álvarez Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tf: 63007403

Itsaso Zunzunegui Urquizu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Tf: 633055698