CleanSeal és l'innovador calaix difusor de sostre per a filtració terminal de Camfil.

CLEANSEAL, el calaix difusor fiable i versàtil adequat per a la filtració terminal en sales netes.

 

SINF 210143 Camfil encap

 

CleanSeal és l'innovador calaix difusor de sostre per a filtració terminal de Camfil, especialment desenvolupat per a hospitals, sales blanques i instal·lacions de ciències de la vida. Fàcil d'instal·lar. Fàcil de manejar i mantenir. Ofereix un accés fàcil i una màxima seguretat, el seu disseny durador i robust, totalment soldat, fa que no tingui risc de fugides.

El calaix difusor CleanSeal ofereix beneficis econòmics i ambientals a través de molt baixes pèrdues de càrrega quan està equipat amb els filtres d'aire qualitat superior de Camfil. I si, podem dir-ho nosaltres mateixos: el disseny del nou CleanSeal és realment satisfactori: s'integrarà perfectament en el seu sostre.
 
El nou CleanSeal forma part de la gamma completa de calaixos portafiltres de Camfil juntament amb PharmaSeal i CamSeal.
 

Característiques:

 1 - CONSTRUCCIÓ ROBUSTA AMB SOLDADURA CONTÍNUA: La carcassa està completament soldada per a garantir la seva hermeticitat i portar l'aire net al punt desitjat.
 
 
2 - AJUST DEL FILTRE SENSE EINES: El filtre es pot subjectar sense cap eina; no hi ha risc de danyar el filtre, molt més fàcil per a l'operari.
 
 
3 - ADAPTADOR D'ALTURA INCLÒS PER Als FILTRES DE BAIXA PÈRDUA DE CÀRREGA: Indicat per a tots els filtres Megalam de Camfil: MD/MX /MG. Els filtres de baixa pèrdua de càrrega poden usar-se per a mantenir la pressió o per a estalviar energia.
 
 
4 - SISTEMA DE MUNTATGE UNIVERSAL ( FALS SOSTRE, SOSTRE SUSPÈS): Es pot adaptar a fals sostre, a sostre suspès o a reixeta de sostre amb perfil en T.
 
 
5 - SISTEMA PRE-POSICIONADOR DE RETENCIÓ DEL FILTRE: El filtre es pre-posiciona per un sistema retenidor únic; no hi ha necessitat d'una tercera mà o d'una segona persona.
 

6 - DISPONIBLE PER A TOTA MENA DE JUNTA: Les diferents versions de CleanSeal permeten al client triar qualsevol tipus de junta DIN, PU o juntaSINF 210143 Camfil Notis de gel Camfil.

 

7 - SISTEMA DE TANCAMENT DE LA REIXETA RÀPID I INNOVADOR: Accés immediat al filtre i ports de control gràcies al seu únic sistema desubjecció i la seva placa de difusió amb frontisses. Sistema de tancament ràpid amb una placa o una targeta de ”crèdit”.

 

 Visiti la nostra pàgina web per a obtenir la informació més recent:

https://www.camfil.com/es-es/products/housings-frames--louvers/terminal-housing/cleanseal