Bosch aposta per solucions eficients que garanteixin confort i la protecció del medi ambient.

Bosch se suma al Dia Mundial de la Refrigeració i posa de manifest la importància de la innovació

  • Unadata que pretén ressaltar la importància de les empreses del sector de la climatització i la refrigeració en la societat.
  • Bosch Termotecnia aposta per solucions eficients que garanteixin el major confort i la protecció del medi ambient.

Madrid, 26 de juny de 2020. Per segon any consecutiu, aquest divendres 26 de juny se celebra El Dia Mundial de la Refrigeració, una jornada que té com a objectiu ressaltar l'enorme aportació de la refrigeració a l'economia i a la qualitat de vida de la societat en el seu conjunt, que compta amb el suport del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA).

Avui dia, gràcies a la refrigeració és possible garantir el consum d'aliments segurs, protegir la nostra salut amb la conservació i fabricació de vacunes i medicaments, la mobilitat en carretera gràcies a l'aire condicionat dels vehicles, aconseguir una productivitat empresarial major en aconseguir temperatures estables d'entre 17 i 27 graus centígrads en els centres de treball, el descans de milions de ciutadans durant les caloroses nits d'estiu o portar el major confort tant a habitatges com a espais destinats a l'ús comercial i industrial.

Aquesta data vol ressaltar, no sols la importància de les empreses del sector de la climatització i la refrigeració, on el confort dels espais és molt rellevant, si no la necessitat de desenvolupar solucions que duguin a terme un ús responsable dels recursos i que es tradueixi en un menor impacte en l'entorn.

En aquest sentit, Bosch Termotecnia ha volgut sumar-se a la celebració d'aquest dia destacant la importància de desenvolupar solucions eficients que permetin protegir el medi ambient i proporcionar el major confort amb el menor consum d'energia possible. Així, la companyia ofereix una àmplia gamma de solucions eficients i innovadores tant per al sector residencial com per al sector comercial i industrial.

Així, Bosch continua treballant per fer més fàcil la vida de les persones oferint alta qualitat en climatització. Des de la seva àrea residencial i a través de la seva gamma d'aire condicionat split mural, en la qual destaca el nou Aire condicionat Climate 8500, un equip amb refrigerant R32 que garanteix la puresa de l'aire que es respira gràcies a la incorporació de filtres especials BIO que ofereixen una eficàcia de més del 95% eliminant bacteris i una capacitat de fins a un 99% a recollir partícules de pols de menys de 0.3 µm.

A més, compta amb tractaments anticorrosión d'aletes daurades o funcions d'autodiagnòstic i autoarranque. D'aquesta manera, Bosch compta amb equips que protegeixen la qualitat interior per a un entorn més saludable alhora que protegeix el medi ambient amb una elevada eficiència de fins A+++ en manera calor i A++ en manera freda.

D'altra banda, per al mercat comercial i industrial, Bosch ha llançat aquest passat any la sèrie de Air Flux, un sistema VRF (cabal variable de refrigerant) de gran eficiència energètica, que compta amb una àmplia gamma de potències (des dels 25 kW fins als 90 kW en un sol mòdul, i fins als 270 kW en combinacions) que s'uneixen a la seva practicitat, el seu disseny d'avantguarda i el seu ús senzill, per a aplicacions en hotels, oficines, hospitals, restaurants i altres edificis de grandària mitjana i gran

En aquest sentit, la seva àmplia gamma de sistemes VRF Air Flux, Mini VRF i sistemes de recuperació de calor RDCI, compten amb més de 10 famílies d'unitats interiors per a adaptar-se a les particularitats de cada projecte, oferint solucions amb unitats de tipus cassette, conducte, murals, sòl i sòl-ensostro amb un ampli rang de capacitats en cada família.

A més, combinen els avantatges de la regulació individual amb el control central i la possibilitat de connectar a un sistema de gestió d'edificis.

D'aquesta manera, Bosch Termotecnia continua apostant per solucions i productes eficients i respectuosos amb el medi ambient que permetin a l'usuari final gaudir del major confort.