Consisteix en una línia d'ajudes per a impulsar el canvi de calderes de carbó i gasoil

 

  • L'àrea comercial de Bosch Termotecnia aposta per l'eficiència i la innovació en les seves solucions amb la finalitat d'aconseguir un major confort sense deixar de costat la cura del medi ambient.
  • En aquest sentit, anima a sumar-se al Pla Renove “Canvi 360” per a impulsar el canvi de calderes de carbó i gasoil per solucions d'alta eficiència energètica.

Madrid, 27 de juliol de 2020. Amb l'arribada de l'estiu i el bon temps, acaba el període de calefacció i comença la millor època per a renovar les sales de calderes. L'àrea comercial de Bosch Termotecnia,divisió pertanyent al Grupo Bosch,és conscient que els mesos estivals són perfectes per a abordar la renovació dels sistemes de calefacció i preparar-se perquè el pròxim hivern sigui més confortable i eficient i menys costós. Per això, aposta per la modernització del parc existent de sala de calderes en comunitats de veïns, edificis d'oficines o edificis comercials, animant al seu torn també a sumar-se al pla renove “Canvi 360” de l'Ajuntament de Madrid.

Aquest pla renove consisteix en una línia d'ajudes per a impulsar el canvi de calderes de carbó i gasoil per solucions d'alta eficiència energètica que per a enguany ascendeix a 12,5 milions d'euros. Així, totes aquelles persones físiques o jurídiques que canviïn el seu sistema de carbó o gasoil per uns altres menys contaminants fins al 31 de desembre podran beneficiar-se d'aquestes subvencions.

No obstant això, les calderes de carbó i gasoil no són les úniques que poden ser renovades per a aconseguir una millor eficiència energètica. Avui dia existeixen una gran quantitat de calderes convencionals de gas natural que poden ser també objecte de modernització amb sistemes de condensació.

Aquesta necessitat de modernitzar la sala s'incrementa quan apareixen altres raons de pes derivat de l'envelliment de la instal·lació i la finalització del seu cicle de vida útil, com per exemple, els alts costos en reparació d'avaries, consums elevats de combustible, interrupcions en el servei, i condicions d'ús no adequades parlant en termes de seguretat, normativa o sorolls.

En aquest sentit, Bosch ofereix una àmplia gamma de calderes de condensació per a sistemes centralitzats de calefacció i ACS, apostant per l'eficiència i la innovació per a aconseguir un major confort sense deixar de costat la preocupació pel medi ambient, ja sigui en instal·lacions interiors o en coberta mitjançant solucions tipus rooftops.


És el cas de les calderes dempeus de condensació a gas Condens 7000 que gràcies a les seves reduïdes dimensions i la seva robustesa hidràulica són ideals per a reformes i per a instal·lacions tant mitjanes com grans.

També la seva caldera mural de condensació a gas Condens 5000 destaca en reformes gràcies a la seva versatilitat, grandària i pes, que permet la instal·lació de manera còmoda i senzilla en tota mena d'emplaçaments amb els millors resultats.

Per part seva, la gamma de calderes Uni Condens 8000 F de Bosch ofereix un alt nivell d'eficiència i una major flexibilitat gràcies a la possibilitat de treballar tant a gas com amb gasoil de baix contingut en sofre. O la caldera Logano plus GB402 de Buderus, perfecta per a la seva instal·lació en obres de nova construcció i rehabilitació.

Amb tot això, Bosch continua reafirmant el seu compromís amb les empreses i amb l'entorn en el qual actuen per a reduir el seu impacte mediambiental, al mateix temps que millora el benestar i confort a través de la implementació de les tecnologies més innovadores.Per a més informació consulti
 www.bosch-industrial.com/es.

Si necessita renovar la seva instal·lació tèrmica o sistema de climatització contacti amb el delegat de vendes de la seva zona.