Unex ha posat tot el seu esforç i experiència per a donar resposta al sector socio-sanitari

Biblioteques BIM en el sector socio-sanitari, a contrarellotge

 

Hospitals, consultoris d'atenció primària, residències, laboratoris i en general tot tipus d'instal·lacions sociosanitàries han estat portades al límit de la seva capacitat durant la pandèmia de la Covid-19.
 
La crisi sanitària ha exigit a les arquitectures, enginyeries i responsables de manteniment d'aquest sector fer un esforç admirable per a adaptar les instal·lacions sociosanitàries als diferents usos mèdics i de recerca, ampliant d'una banda el nombre de llits per a evitar el col·lapse, i creant -en un temps rècord- noves infraestructures i hospitals de campanya per a donar resposta a la situació que hem viscut.
 
Per això Unex ha posat sobre la taula tot el seu esforç i experiència per a donar una resposta ràpida, funcional i eficient al sector socio-sanitari que tant ho necessitava. Un exemple de solució aplicada en aquest sector ha estat l'ús de Canales 93 Unex, tant en hospitals de nova construcció com en reformes, permetent amb gran èxit la integració de múltiples serveis, com són les preses de gasos medicinals, preses elèctriques, interruptors, crida a infermeria o fins i tot lluminàries led.

 

SINF destacat Unex ENCAP

 

Els requeriments eren molt clars: es necessitava una conducció segura, accessible, que complís normativa, i que permetés instal·lar diferents tipus de cables separant circuits, però que també admetés la integració d'altres tipus de sistemes com, per exemple, instal·lar mecanismes de gasos tipus DIN o connectors per a dades.

També es buscava una solució que oferís la possibilitat d'ampliar els serveis ja instal·lats o afegir-ne de nous, segons ho requerís l'evolució de l'activitat sanitària i els recondicionaments que es vagin succeint.
 
En definitiva, solucions tècniques versàtils, estètiques, funcionals, escalables, econòmiques i de fàcil instal·lació i manteniment.
 
Per a facilitar la seva especificació en projecte, Unex posa a disposició el nou banc de preus FIE-BC3 adaptat a la nova llei de contractes del sector públic i la seva llibreria d'objectes BIM, la principal característica de la qual és la seva facilitat d'ús, com queda demostrada en l'exemple següent d'una habitació hospitalària:
 

SINF destacats Unex NOTIS

 

Veure Vídeo

 

 

Descobreix totes les eines per a la prescripció en la nostra pàgina web: www.unex.net