SINF 0355 EUROFRED 170315


Barcelona, 15 de març de 2017.- Aquatermic, la marca de productes de calefacció de Eurofred basats en la Aerotermia, ha estrenat nou logo. La nova imatge gràfica, que es va presentar en la recent Fira de Climatització i Refrigeració de Madrid C&R, ofereix una imatge més actual, més moderna i senzilla.
El nou logo manté els colors principals blau i vermell –freda-calor-, que defineixen els productes de Aquatermic, i en ell guanya protagonisme la nova tipografia. També s'han simplificat i depurat les línies, més netes i lleugeres, en una picada d'ullet a la Aerotermia, una tecnologia revolucionària capaç d'obtenir de l'aire energia neta i renovable.

Aquatermic, la gamma més avançada i completa del mercat
Aquatermic ofereix la gamma més avançada i completa del mercat en sistemes de calefacció, refrigeració i aigua calenta basats en la Aerotermia, una tecnologia que permet reduir la factura energètica, millorant l'eficiència dels sistemes i disminuint l'emissió de gasos d'efecte hivernacle. L'aire, per molt fred que estigui, conté calories que la Aerotermia transforma en calor o fred, segons les necessitats, creant una font d'energia neta, renovable i inesgotable que permet utilitzar l'energia tèrmica de l'aire per produir calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària.
Dins de les solucions presentades per Eurofred en la fira C&R amb la marca Aquatermic, va destacar el sistema de la bomba de calor HT, que entre altres novetats i avanços, destaca per utilitzar gas CO2, un refrigerant natural que minimitza l'efecte hivernacle i contribueix a l'estalvi d'energia i de recursos naturals. El sistema està dissenyat per produir aigua calenta sanitària fins a 90 graus i combina l'ús del CO2 amb l'eficiència i la simplicitat d'instal·lació. Entre les propostes, també va destacar el sistema Multi-Hybrid, un equip ràpid i eficient, que utilitza simultàniament tecnologies de bomba de calor aire/aigua i aire/aire per climatizar els habitatges, obtenint aigua calenta sanitària sense cost addicional. El sistema està format per una unitat exterior, un mòdul interior hidràulic i opcionalment unitats interiors tipus multi-split, entre unes altres.

Un mercat en creixement
En els últims anys els sistemes de climatització basats en la Aerotermia han crescut de mitjana un 40%, gràcies a la seva alta eficiència energètica i la seva sostenibilitat. D'aquesta manera, aquests sistemes s'han convertit en la primera opció per a obres residencials de nova construcció, tenint-los en compte com a opció principal per a enginyers, arquitectes i promotors.

 

Per a més informació: EUROFRED
Nathalia Acevedo, Directora de Comunicació

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
TF: 934199797

GPS Imagen i Comunicació Mª José Álvarez Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tf: 630074039
Ana Cañizares Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Tf: 653628607