Noves solucions per a cobrir totes les necessitats de la llar amb els seus nous sistemes

 • Alta eficiència energètica
 • Millora la qualitat de l'aire a casa gràcies a la tecnologia nanoe™ X i al filtre PM2.5
 • Connectivitat Wifi (incorporada o opcional)
 • Novetats en disseny (unitats interiors i comandament a distància)
 • Facilitats en la instal·lació
 • La gamma es compon de: Etherea, TZ, gamma bàsica de paret, nova consola, conducte 200 mm i cassette 60x60

20 de juliol de 2020 – Panasonic Heating and Cooling presenta noves solucions per a cobrir totes les necessitats de la llar amb els seus nous sistemes domèstics. Combinant comoditat amb eficiència, la gamma inclou un ampli ventall d'unitats interiors, moltes de les quals s'han renovat per a millorar la qualitat i simplificar la seva instal·lació i manteniment.

Sistemes de paret

Les unitats de paret de Panasonic, tant en refrigeració com en calefacció, són perfectes per a col·locar en qualsevol espai. L'última generació de
Etherea, per exemple, amb la seva sèrie VKE que presenta una eficiència energètica de classe A+++. La gamma superior d'aire condicionat de Panasonic és prima i elegant en disseny, i disposa de tecnologia intel·ligent per a proporcionar aire condicionat d'alta qualitat, incloent sistema Wifi incorporat.

Aquesta sèrie presenta el nou
nanoe™X per a oferir una millor qualitat d'aire interior. Aquesta nova tecnologia, patentada per Panasonic, aprofita les propietats de neteja natural dels Radicals d'Hidròxil (OH-) per a netejar tots els racons d'una estada. Els Radicals d'Hidròxil inhibeixen el creixement de contaminants com a bacteris, virus, floridures i olors, descomponent-los i neutralitzant els seus efectes negatius. L'avançada tecnologia nanoe™ X augmenta significativament la seva eficàcia, incrementant la vida útil dels Radicals d'Hidròxil en més de 10 minuts.

 

Per part seva, el nou sistema TZ RAC de Panasonic ha millorat significativament el seu disseny, amb un xassís més petit i sofisticat de només 779 mm d'ample, mantenint al mateix temps una gran potència i eficiència. El disseny també inclou la connectivitat Wifi integrada. La unitat és prou compacta per a instal·lar-se damunt del marc d'una porta, per la qual cosa és ideal per als espais més petits de la casa[1]. El filtre PM2.5 que incorpora atrapa partícules nocives, que sovint es troben suspeses en l'aire, incloent pols, contaminants, pol·len, brutícia, fum i gotes líquides. El filtre atrapa i redueix aquest tipus de partícules per a ajudar a netejar l'ambient de la llar

La gamma bàsica de les unitats de paret de Panasonic (FZ) també aporta gran eficiència i comoditat en calefacció i refrigeració amb una elegant carcassa mat i un nou disseny de xassís, també de 779 mm d'ample, que permet una fàcil instal·lació. Incorpora també el filtre PM 2.5.

Totes aquestes unitats de paret inclouen la tecnologia Aerowings: dues làmines independents que concentren el flux d'aire per a refredar una habitació en el menor temps possible i que ajuden a distribuir l'aire uniformement per tota una habitació. D'aquesta manera s'aconsegueix un major control sobre la fletxa d'aire garantint que cap punt de l'estada estigui subjecte a una exposició freda de forma continuada.

Dissenys simplificats per a fàcil instal·lació i manteniment

Per a donar resposta a les principals dificultats dels instal·ladors, Panasonic ha adaptat tant la seva nova sèrie TZ com la seva gamma bàsica RAC per a optimitzar les unitats i facilitar la seva instal·lació i manteniment.

 

Les noves innovacions en disseny inclouen:

 • Noves planxes d'instal·lació per a un disseny més robust i sòlid
 • Bloqueig lliscant per a accedir fàcilment a la bateria i ventilador.
 • Sense caragols, la qual cosa permet un accés més fàcil i àgil.
 • Palanca de separació incorporada per a secundar de manera segura la unitat contra la paret i deixar espai per al pas de canonades durant la instal·lació.
 • Ampliació de l'espai d'accés a la mànega de condensats i a la connexió de les canonades frigorífiques.
 • Nova placa electrònica (PCB): fàcil inserció de cable i major espai de treball per a la connexió de cablejat, permetent retirar la PCB sense llevar la coberta de la placa de terminals.
 • Facilitat per a accedir el ventilador de la forma més ràpida.

Més innovació amb la nova consola, el conducte de 200mm i el cassette de 60x60

La nova consola de sòl és una solució ideal per a reemplaçar alguns sistemes antics. És un sistema súper silenciós amb un nivell sonor de només 20 dB(A) que té un disseny intel·ligent per a adaptar-se bé als espais interiors; la seva grandària compacta és molt adequat per a àrees amb espai limitat, com sota les finestres. La consola de sòl dirigeix el cabal d'aire en dues direccions per a mantenir la temperatura de tot l'espai, creant un ambient confortable ja sigui en manera de calefacció o refrigeració. També incorpora la innovadora tecnologia nanoe™ X de Panasonic millorant la qualitat de l'aire interior que respirem.

La unitat de conductes de Panasonic presenta un disseny compacte de només 200 mm d'altura i compta amb un funcionament súper silenciós de només 23 dB(A). La unitat també compta amb una bomba d'aigua de condensats i un filtre d'aire per a major comoditat.

 

D'altra banda, el sistema Cassette 60x60 de 4 vies és supercompacto amb 260 mm d'altura encaixant perfectament en qualsevol sostre i té un funcionament silenciós de 22 dB(A). Aquesta unitat també disposa de controlador remot per a un control eficaç i intel·ligent.

Connectivitat intel·ligent i Wifi

Totes les unitats de tipus paret de Panasonic incorporen connectivitat Wifi, algunes incorporades ja de sèrie mentre que unes altres tenen l'opció de connectar-se per a un control intel·ligent de les unitats. Aquesta gestió s'aconsegueix en connectar-se a l'aplicació Panasonic Comfort Cloud que ofereix als usuaris finals poder controlar i supervisar de manera remota tots els equips de calefacció i refrigeració, inclosa la supervisió del consum d'energia i les possibilitats d'estalvi de costos.

A més, també tenen l'opció de connectar-se amb alguns dels assistents de veu líders en el mercat, disponibles en diversos idiomes. La funcionalitat de control per veu per a les solucions Panasonic ofereix grans beneficis tant per als mercats comercials com residencials.

Per a més informació, visiti
www.aircon.panasonic.eu

 

[1] Per a sistemes de més de 5kw.