El sistema Ecodan de Mitsubishi Electric, aconsegueix un estalvi de fins a un 60% en la factura.

Aerotermia, la solució més eficient i sostenible de calefacció, aire condicionat i aigua calenta sanitària

El sistema Ecodan de Mitsubishi Electric, aconsegueix un estalvi de fins a un 60% en la factura energètica.

Una de les principals millores per a contribuir a la cura del medi ambient és la substitució de sistemes de calefacció poc eficients, com el gas, per sistemes renovables, com la aerotermia que poden arribar a suposar un estalvi de fins a un 60% en la factura energètica.

I és que, un dels punts forts d'aquests sistemes és l'estalvi, que al cap dels anys acaba compensant la inversió inicial. Per això, no és d'estranyar la tendència a l'alça d'aquesta mena de tecnologia. Així, segons dades d'un estudi de IDAE (Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia), un 77,8% de bombes de calor instal·lades a Espanya van ser en el sector residencial.

D'aquesta manera, la aerotemia, a més d'instal·lar-se en habitatges unifamiliars de nova construcció, és perfectament apta per a comunitats de veïns instal·lades en finques antigues, oficines i altres espais industrials de mitjana grandària.

Panel Ecodan

Aerotermia Ecodan de Mitsubishi Electric, t'ajuda a estalviar fins a un 60% en la factura energètica
Major eficiència energètica, major estalvi

Mitsubishi Electric, líder en climatització i referent en qualitat de l'aire interior, ha desenvolupat Ecodan, un sistema d'aerotermia que proporciona calefacció, aire condicionat i aigua calent sanitària, tot en un únic sistema, permetent aconseguir la màxima categoria energètica i amb un impacte gairebé nul en el medi ambient.

Així, el sistema de Ecodan és més ecològic perquè utilitza energies netes i utilitza el gas R32, limitant el mal a l'atmosfera en reduir de manera notable l'índex Potencial d'Escalfament Atmosfèric. Aquest sistema permet aconseguir la màxima eficiència energètica, tant en el procés de climatització com en la producció d'ACS, ostentant la categoria A+++.

A més, a diferència de les calderes habituals, que necessiten del subministrament de gas o combustible i de l'obligació d'inspeccions periòdiques, amb Ecodan no hi ha cap mena de combustió ni risc d'incendi, explosió o intoxicació.

Aquest estalvi d'energia es tradueix també en un estalvi econòmic. Amb el sistema d'aerotermia de Mitsubishi Electric, l'energia que necessites per a escalfar la teva llar procedeix de dues fonts: un 20% del subministrament elèctric i el 80% restant de manera gratuïta de l'aire exterior, la qual cosa permet un menor consum, reflectit finalment en la teva factura. En concret, s'estima un estalvi de més d'un 60% en la factura total del consum energètic.

https://www.mitsubishielectric.es/aerotermia-ecodan/

Calcular l'estalvi

Mitsubishi Electric ofrece una novedosa herramienta online https://www.mitsubishielectric.es/aire-acondicionado/calculadora-ecodan/, gràcies a la qual podem saber quin és el sistema que millor s'ajusta a les necessitats de cada habitatge, quantificant l'estalvi estimat anual realment que suposa Ecodan enfront de sistemes  de calefacció més tradicionals.

 

Altres avantatges a l'hora d'usar Ecodan

Ecodan compta amb un pràctic control d'estades i un sol comandament de control per a tot, incloent radiadors i sòl radiant. A més, permet controlar el sistema a distància, des de qualsevol ordinador, tauleta o smarthphone connectat a Internet.

Així mateix, altres avantatges del sistema és la senzillesa de la seva instal·lació, la seva capacitat d'adaptació i el poc espai que requereix, ja que amb un només equip és possible.

Finalment, els usuaris de Ecodan compten amb un servei de revisions oficials per a verificar el perfecte funcionament del sistema ajudant a estalviar energia i assegurar el màxim rendiment durant tota la vida útil, la qual cosa es tradueix en un major estalvi energètic: https://servicios-ecodan.mitsubishielectric.es/.