Eurofred aposta per la aerotèrmia i crea una nova divisió de Energies Renovables

Eurofred aposta per la aerotèrmia i crea una nova divisió de Energies Renovables

SINF 210087 Eurofred ENCAP

 

La nova divisió d'Energies Renovables de Eurofred ofereix als clients de la companyia un servei integral d'assessorament i acompanyament en totes les etapes dels projectes de aerotèrmia.

 
Els clients compten amb un equip professional especialitzat, per a assegurar l'èxit dels projectes d'equips de Daitsu i Fujitsu, la seva òptima execució i el seu funcionament.
 
 
Barcelona, 27 d'abril de 2021 – Eurofred, companyia que s'ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats de climatització, aire industrial, qualitat ambiental interior i refrigeració, presenta la seva nova divisió d'Energies Renovables
 
 
La nova divisió representa l'aposta de la companyia pel mercat de la aerotèrmia: solucions de climatització que ofereixen calefacció termosanitària integrada i amb una gran eficiència energètica. La companyia compta amb un gran equip de professionals que tenen per objectiu adaptar-se a les tendències del mercat actual, entre les quals destaca la aerotèrmia amb un gran desenvolupament present i futur.
 
L'equip d'Energies Renovables ja està operatiu i a la disposició dels clients que apostin per equips de aerotèrmia de les marques Fujitsu i Daitsu.
 
 
 
Energies Renovables: protagonistes en els equips de Fujitsu i Daitsu
 
Els nous sistemes de aeortèrmia Daitsu s'adapten a les diferents necessitats que tinguin els usuaris i per això, trobem una gran varietat de models: 
 
Solucionis multitasca mitjançant sistemes aire-aigua compactes, partits i amb ACS integrada del tipus “all in one” i exclusius sistemes híbrids aigua-expansió directa capaces de proporcionar ACS gratuïta.
Sistemes dedicats a l'ACS d'ús residencial o per a grans volums d'ACS a alta temperatura mitjançant l'ús de refrigerants naturals totalment ecològics.
 
 
D'altra banda, dels equips de Fujitsu, destaca el nou equip Waterstage, que és totalment innovador quant a tecnologia japonesa de calefacció, refrigeració i ACS. Aquest model és capaç de funcionar amb temperatures exteriors de fins a -25Cº i de produir aigua calenta a *60Cº amb temperatures exteriors de -20 Cº sense necessitat de resistències de suport.
 
Tots aquests equips garanteixen la màxima eficiència i faciliten l'obtenció de certificats ja que la sostenibilitat i les energies renovables es troben en la base del seu funcionament. A més, la seva instal·lació és molt senzilla.
 
 
 
Màxima eficiència per als clients
 
El grup Eurofred compta amb més de 50 anys d'experiència en el sector i amb una gran xarxa de professionals que ofereixen el millor servei als clients proporcionant l'última tecnologia disponible. La divisió d'Energies Renovables ofereix un servei tècnic de proximitat, assistència 24 hores i estoc immediat. A més, és possible contactar amb l'equip a través de la pàgina web o el telèfon.
 
 
 
Més enllà d'oferir assistència tècnica o estoc de productes, l'equip de Eurofred també acompanya als clients durant el desenvolupament de projectes:
 
  • Visita d'obra: assessorament sobre la base de les necessitats reals per a una optimització correcta dels recursos i els espais.
  • Posada en marxa assistida: assistència durant la recepció, posada en marxa i explicació del funcionament de l'equip.
  • Assessorament al client final: visites al client final amb el compromís d'assegurar un bon ús de l'equip i l'aprofitament de tot el seu potencial.
  • Garantia total: cobertura en peces de recanvi i en mà d'obra fins a un màxim de 5 anys i utilització de recanvis originals.
  • Manteniment preventiu: realització de plans de manteniment sobre la base de la normativa vigent.