formacioACIDes de l’ACI treballem conjuntament amb els Socis Protectors per proporcionar a les enginyeries una formació específica i tècnica, que els aporti valor afegit en la seva feina diària. També els posem en contacte amb entitats relacionades amb el sector per debatre problemàtiques actuals.

Jornades tècniques amb accés lliure
Al llarg de tot l’any s’organitzen diverses jornades tècniques en col·laboració amb els socis protectors de l’entitat, on l’accés és lliure i gratuït per a qualsevol persona relacionada amb el sector, prèvia inscripció. En elles es procura aportar valor afegit als tècnics que hi assisteixen, motiu pel qual es té especial cura en que el contingut tingui un elevat nivell tècnic.

Jornades tècniques exclusives per a socis
Aquestes jornades tenen lloc a l’espai de formació de les instal·lacions de l’ACI amb un màxim de 20-25 assistents. Aquest format permet una major participació per part dels assistents, per la qual cosa l’intercanvi d’impressions entre els ponents i les enginyeries és constant, aconseguint un major aprofundiment a nivell de continguts tècnics.

Dinars tècnics
Amb la finalitat d’esdevenir lloc de trobada i d’intercanvi de coneixements per als professionals del sector, s’organitzen dinars tècnics on es conviden representants d’altres entitats (ICAEN, Col·legis professionals, ECA’s, Agència de l’Energia de Barcelona, etc…), amb la finalitat d’accedir a institucions o empreses que poden tenir incidència en la feina dels associats, mirant d’establir un clima distès en el qual es puguin debatre temes d’actualitat.