Noticias ACI

16 Septiembre 2020 Noticias
ACI estudia el papel de las ingenierías de instalaciones en una edificación dentro de REBUILD
15 Septiembre 2020 Noticias
Trabajamos en colaboración con nuestros socios para proporcionar una formación técnica y de calidad
2 Septiembre 2020 Noticias
El 8 de septiembre tendrá lugar la Asamblea Extraordinaria donde se convocarán elecciones.

Los socios informan

4 Septiembre 2020 Los socios informan
La innovadora tecnología nanoe™ X traslada el equilibrio de la naturaleza a los espacios interiores
4 Septiembre 2020 Los socios informan
Legrand incorpora el nuevo comando inalámbrico with Netatmo a su familia de soluciones conectadas
31 Agosto 2020 Los socios informan
Nuevo MultiLumen - ajustable en 4 niveles de potencia para una máxima flexibilidad

ACI colabora con

 

1r Webinar ACI - NEW NORMAL - Com tornarem a les oficines?

Categoría
Jornades ACI
Fecha
2020-05-26 16:30
Teléfono
693840127 / 930 012 260
E-mail
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Sitio web

NEW NORMAL: Cicle de Webinars per a preparar el futur. Com tornem a les oficines?

ACI posa en marxa un nou cicle de webinars amb els que pretén generar un espai per parlar de la represa de l’activitat en el sector i analitzar sota quins nous paràmetres s'haurà de treballar en aquesta “nova normalitat” que sembla que ha arribat per quedar-se.

En aquest nou context, s'estan generant moltes preguntes i, amb un escenari canviant cada dia que passa, hi ha poques certeses.Com es pot reprendre l’activitat en els despatxos i els edificis d’oficines: en quin estat es troben? Han estat contaminats o no? Quins canvis cal fer a nivell estructural i operatiu per poder garantir que es treballa en un entorn segur? Però també, com han de ser els nous edificis i quins aspectes caldrà tenir en compte a l’hora de dissenyar-ne les instal·lacions.

En aquest primer webinar es donaran un conjunt de recomanacions a tenir en compte en el disseny de nous edificis d'oficines per garantir la salut dels ocupants enfront d'aquest virus o altres situacions futures similars que es poguessin produir.

També es tractarà la importància que arrel d’aquesta crisi agafen les instal·lacions de climatització i s'indicarà l'aportació que poden fer tant la metodologia BIM com les certificacions ambientals i de benestar per assolir aquest objectiu de dissenyar nous edificis més saludables.

Per parlar de tot això comptarem amb la presencia del Sr. Juan GallostraPresident de JG Ingenieros S.A i per tal de donar-nos un contrapunt amb la seva visió tecnològica comptarem amb la presència de: 

FÉLIX MORENO 
Coordinador Prescripció Catalunya i Aragó 
LG Electronics

ADRIA MATEO
Director de Projectes i Prescripció
Mitsubishi Electric

MARC DÍAZ
Responsable grans comptes i Prescripció  
Panasonic

FÉLIX MANUEL ROSA
Enginyer de Prescripció 
Samsung Electronics Aire acondicionado Europa

 

  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Farem servir la plataforma ZoomUn cop rebuda la petició d'inscripció al Webinar, us farem arribar l'enllaç per unir-vos-hi el dia i hora indicats.

 

 

Juan Gallostra Isern
President de JG Ingenieros S.A

President i Conseller Delegat de JG Ingenieros, SA des 2017, on anteriorment va ocupar el càrrec de director general de l'any 2001 al 2017. És Conseller de Hospitecnia, S.L. President de l'associació europea d'enginyeries First Q Network. Va ser membre del departament de I+D de la companyia britànica Ove Arup & Partners entre 1988 i 1989. El 1990 va fundar Test, SA. Entre 1997 i 2005 va ser professor associat del Departament d'Enginyeria de la Construcció de la Universitat Politècnica de Catalunya. Així mateix, és membre del Comitè Directiu de la Càtedra d'empresa UPC JG per a la sostenibilitat en l'enginyeria d'edificació (càtedra dotada per JG Ingenieros). Ha estat professor associat del BIArch (Barcelona Institute of Architecture) entre 2010 i 2012, i del Màster en Work Space Design, de l'Institut d'Empresa de Madrid entre 2013 i 2018. És enginyer industrial per la UPC, PDG per l'IESE, i membre d’ASHRAE i CIBSE.

 
 

Todas las fechas

  • 2020-05-26 16:30

Powered by iCagenda