ACI Informa: Jornada Tècnica Interna KEYTER TECHNOLOGIES

AACI_181016_JTEC_INTARCON
Categoría
Jornades ACI
Fecha
16/10/2018
Lugar
Carrer Camí Vell de Sarrià, 23 (Entresòl)
Teléfono
930 012 260
E-mail
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Sitio web
Archivos adjuntos

 

METODOLOGIES PER LA CLIMATITZACIÓ
DE PISCINES COBERTES

Cada vegada són més els usuaris que opten per utilitzar les piscines cobertes per poder fer esport, esdevenint d'aquesta manera, en veritables punts de trobada on la gent gaudeix dels seus serveis i activitats. 

Per aquesta raó, i davant la situació actual que es troben els responsables de gestió d'aquestes piscines, en  molts casos impulsats per la mateixa Administració, es plantegen la reposició dels equips de climatització originals per uns de més eficients energèticament, KEYTER TECHNOLOGIES ens ofereix la següent jornada amb l'objectiu de proposar-nos diferents sistemes i novetats tecnològiques en l'àmbit de la climatització. 

La jornada s'estructurarà amb tres parts, on s'explicarà la normativa d'ús d'aquests aparells, la metodologia i el disseny de la instal·lació segons les necessitats de l'usuari final, amb l'objectiu d'oferir aplicacions pràctiques que milloren el rendiment energètic d'aquest tipus d'edificis.

Impartirà la jornada, Francisco Javier Sanabria Rodríguez, Responsable de Prescripció de KEYTER TECHNOLOGIES.

 

piscina RACE 2 1

 

Si estàs interessat, envia un mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. per tal d'inscriure't en aquesta jornada. Esperem que sigui del seu interès!

 

 
 

Todas las fechas

  • 16/10/2018

Powered by iCagenda