48a J. Tècnica - RETAIL en Centres Comercials

AACI_180417_47JTEC_RETAIL_CComercials_1
Categoría
Jornades ACI
Fecha
30/10/2018
Lugar
Carrer Camí Vell de Sarrià, 23 (Entresòl)
Teléfono
930 012 260
E-mail
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Sitio web
Archivos adjuntos

RETAIL: Solucions eficients per a Centres Comercials


 

El proper 30 d’Octubre de 2018 tindrà lloc la 48a Jornada Tècnica Monogràfica ACI on es parlarà sobre “RETAIL: SOLUCIONS EFICIENTS PER A CENTRES COMERCIALS”, comptant amb la participació de fabricants com Keyter Technologies, Legrand Group, Lutron Electronics i Schneider Electric.

Per començar la jornada, el Sr. Javier Sanabria de Keyter Technologies parlarà dels diferents tipus de climatització dels centres comercials i tractarà els sistemes de producció (refredadores), sistemes de dissipació d'energia ( aerocondensadors) i equips condensats per aigua per a la climatització de les botigues.

Seguidament la Sra. Martha Ligia de Schneider Electric aportarà solucions per a la supervisió de consums elèctrics en centres comercials, basada en una estratificació dels subnivells elèctrics que componen aquest tipus d'Edificis i amb l'aportació del Programari PME. A continuació el Sr. Albert Peregrina també de Schneider Electric farà la seva ponència sobre solucions per a il·luminació i distribució d'energia mitjançant Canalització Elèctrica Prefabricada.

Tot seguit hi hauran dues ponències de Legrand Group, la primera presentada pel Sr. Josep González on descriurà la problemàtica que representa perdre la qualitat de l'energia i la continuïtat de servei de la instal·lació. Determinarà quins són els actors de la instal·lació que ho causen i com dissenyar una instal·lació per evitar aquesta pèrdua en la qualitat de l'energia. La segona ponència de Legrand Group la farà el Sr. Amelio Borrego que parlarà sobre normativa i gestió d'una instal·lació d'il·luminació d'emergència.

Per altra banda Lutron Electronics, de la mà del Sr. Enric Mira parlarà de com un sistema de gestió de l’enllumenat pot aconseguir conjuntar les necessitats no sempre coincidents dels diferents actors implicats: projectistes, dissenyadors, llogaters, operador del centre i serveis de manteniment.

Al tornar de la pausa del cafè, començarà la segona part el Sr. Rubén Molina de Schneider Electric on explicarà els sistemes de control d'instal·lacions preparats per a la gestió i integració de subsistemes HVAC, il·luminació, detecció d’incendis i auxiliars, basats en l’interoperativitat de la solució EcoStruxure.

En aquesta ocasió ACI convida a L35 ARQUITECTES , un despatx d'arquitectura que podrà donar el seu punt de vista des de la gran experiència que tenen, ja que, han realitzat més de 200 obres en quatre continents i
projectes que cobreixen totes les tipologies arquitectòniques.

Seguidament JG Enginyers i la propietat convidada per l’ACI també donaran la seva opinió sobre les “Solucions eficients de Retail en Centres Comercials”

Tot això donarà pas a un debat amb torn obert de preguntes  on els ponents podran ampliar la informació proporcionada sobre la base de la seva experiència en el sector.

 

 
The Maps Service is not available.
 

Todas las fechas

  • 30/10/2018

Powered by iCagenda